Подкрепям ВО в случая.Абсолютно е прав.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Измама в Shell ?
Collapse
X
-
veselin10 написа:Е мислиш, че не гледам налягането ли? И си пиша ей така. Ама щом казваш, че не е редно...убавоA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Airfan написа:Навсякъде всички ви лъжат, всичко е измама.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
И мен ме цакаха наскоро очевадно в Шел-а на моста Чавдар. Преди пълнех винаги за по 100 лв и няма как да съм го отразил, но от скоро зареждам винаги до горе, като светне лампата. Зареждам си около 46 литра както обикновено, но като влезнах в колата стрелката дори не е стигнала последната черта.... Според мен са ме метнали с около 4 литра. Чудя се въобще има ли читава бензиностанция у нас...?Fiat Stilo 115 h.p. 2004
Глупаво е да правиш планове за целия си живот, след като не си господар дори на утрешния ден.
Коментар
-
valti написа:И мен ме цакаха наскоро очевадно в Шел-а на моста Чавдар. Преди пълнех винаги за по 100 лв и няма как да съм го отразил, но от скоро зареждам винаги до горе, като светне лампата. Зареждам си около 46 литра както обикновено, но като влезнах в колата стрелката дори не е стигнала последната черта.... Според мен са ме метнали с около 4 литра. Чудя се въобще има ли читава бензиностанция у нас...?A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Ей, много д****** *******и станаха. Почнах да си мисля, че тук има ченгета под прикритие и платени агенти А мацката (Ele) като вземе да се изказва мъдро и компетентно, чак ми се получава хумор Забавно е Редактирано мнение.Модераторски екип на fiat-bg.orgNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
BO написа:valti написа:И мен ме цакаха наскоро очевадно в Шел-а на моста Чавдар. Преди пълнех винаги за по 100 лв и няма как да съм го отразил, но от скоро зареждам винаги до горе, като светне лампата. Зареждам си около 46 литра както обикновено, но като влезнах в колата стрелката дори не е стигнала последната черта.... Според мен са ме метнали с около 4 литра. Чудя се въобще има ли читава бензиностанция у нас...?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:BO написа:valti написа:И мен ме цакаха наскоро очевадно в Шел-а на моста Чавдар. Преди пълнех винаги за по 100 лв и няма как да съм го отразил, но от скоро зареждам винаги до горе, като светне лампата. Зареждам си около 46 литра както обикновено, но като влезнах в колата стрелката дори не е стигнала последната черта.... Според мен са ме метнали с около 4 литра. Чудя се въобще има ли читава бензиностанция у нас...?veselin10 написа:Чакай да видиш сега BO и Ele как ще те захапятA20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Всъщност никога не си зареждам сам горивото, а казвам да ме заредят и отивам на касата. "Около 46 литра" казвам, защото или е 45 и малко или 46 и малко. Момчетата зареждат докато изключи пистолета, което само по себе си значи, че след като обикновено стрелката си е изпълнила графите, то в този случай в резервоара не е влезнало пълното количество гориво. Всъщност нямам за цел да обвинявам напразно, а просто споделям наблюдение. Има прекалено много сигнали за ощетяване в количество от страна на бензиностанциите, че едва ли аз съм прецедент. Също така мой познат работеше известно време на Шел Опълченска и от него знам, че си крадат от време на време. Това е общо взето, няма нужда от излишно напрежение.Поздрави.Fiat Stilo 115 h.p. 2004
Глупаво е да правиш планове за целия си живот, след като не си господар дори на утрешния ден.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар