Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Измама в Shell ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Подкрепям ВО в случая.Абсолютно е прав.

Коментар

Painfall написа:
      Газта в бутилката под налягане е в течно състояние...като в запалката например Това първо...
      Не си схванал иронията в поста ми

Коментар

Така излиза май

Коментар

Е мислиш, че не гледам налягането ли? И си пиша ей така. Ама щом казваш, че не е редно...убаво
          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
            Е мислиш, че не гледам налягането ли? И си пиша ей така. Ама щом казваш, че не е редно...убаво
            И колко беше налягането? А там където си гледал уреда минал ли е метрологичен контрол?Не, че нещо ама там, където ходих да зареждам, съм го виждал това 2 пъти. Разни като почнат да се карат, че разбираш ли до сега никъде не са им сипвали толкова. То едно чудо направо.А аз гледам шоу. И само гледам, защото някой като се надъха така, ходи му обяснявай, че не е прав.
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Навсякъде всички ви лъжат, всичко е измама.

Коментар

Airfan написа:
                Навсякъде всички ви лъжат, всичко е измама.
                Ей това е наистина главния проблем на нашето население.Всеки тръгва с мисълта да докаже, че някой го лъже и ще докара от 100 кладенеца вода, за да докаже най-малкото на себе си, че е успял да хване някой в лъжа.И по този случай има две много добри поговорки, които описват двата най-големи страхове на българина:1. Да не настинеи2. Да не се мине
                A20DTH ЖТД ама не баш
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

И мен ме цакаха наскоро очевадно в Шел-а на моста Чавдар. Преди пълнех винаги за по 100 лв и няма как да съм го отразил, но от скоро зареждам винаги до горе, като светне лампата. Зареждам си около 46 литра както обикновено, но като влезнах в колата стрелката дори не е стигнала последната черта.... Според мен са ме метнали с около 4 литра. Чудя се въобще има ли читава бензиностанция у нас...?
                  Fiat Stilo 115 h.p. 2004
                  Глупаво е да правиш планове за целия си живот, след като не си господар дори на утрешния ден.

Коментар

valti, може би стрелката те е подвела. Предполагам разбирате, че ако нямате солидни доказателства, всичко останало си е клевета
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

valti написа:
                      И мен ме цакаха наскоро очевадно в Шел-а на моста Чавдар. Преди пълнех винаги за по 100 лв и няма как да съм го отразил, но от скоро зареждам винаги до горе, като светне лампата. Зареждам си около 46 литра както обикновено, но като влезнах в колата стрелката дори не е стигнала последната черта.... Според мен са ме метнали с около 4 литра. Чудя се въобще има ли читава бензиностанция у нас...?
                      Нещо не разбрах.Значи зареждаш 46 литра (или около), качваш се в колата а стрелката не е на макс и веднага бензиностанцията е виновна?Това зареждане "до горе", което го правиш, как го правиш? Докато изключи пистолета ли, или от светване на лампата винаги сипваш 46 литра точно и винаги стрелката ти е показвала "макс"?Че от написаното не се разбира въобще.
                      A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Ей, много д****** *******и станаха. Почнах да си мисля, че тук има ченгета под прикритие и платени агенти А мацката (Ele) като вземе да се изказва мъдро и компетентно, чак ми се получава хумор Забавно е Редактирано мнение.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

BO написа:
                          valti написа:
                          Нещо не разбрах.Значи зареждаш 46 литра (или около), качваш се в колата а стрелката не е на макс и веднага бензиностанцията е виновна?Това зареждане "до горе", което го правиш, как го правиш? Докато изключи пистолета ли, или от светване на лампата винаги сипваш 46 литра точно и винаги стрелката ти е показвала "макс"?Че от написаното не се разбира въобще.
                          Кое не разбра? Човека зарежда винаги около 46литра и стрелката му е на макс. Във въпросната бензиностанция зарежда 46 литра и стрелката не е стигнала последната черта. Кой да е виновен? На един лукойл бях видял човек искаше бензин е шише от Кола Кола (2л) да напълни и на колонката изписа 2,3л е кой е виновен?
                          ФИАТ- Пътят е само формалност
                          ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                          -----------------------------------------------------
                          FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Чакай да видиш сега BO и Ele как ще те захапят

Коментар

Kay_ написа:
                              BO написа:
                              valti написа:
                              Кое не разбра? Човека зарежда винаги около 46литра и стрелката му е на макс. Във въпросната бензиностанция зарежда 46 литра и стрелката не е стигнала последната черта. Кой да е виновен? На един лукойл бях видял човек искаше бензин е шише от Кола Кола (2л) да напълни и на колонката изписа 2,3л е кой е виновен?
                              Аз до колкото разбирам от израза "Зареждам си около 46 литра както обикновено", това за мен означава не "зареждам точно 46 литра", а зареждам до горе, което е около 46 литра. Което за мен означава, че пистолета изключва. Демек "зарежда до горе", а не "зарежда 46 литра точно". Капиш?
                              veselin10 написа:
                              Чакай да видиш сега BO и Ele как ще те захапят
                              И недей с такова подигравателно отношение, защото веднага ще те закарам на въпросната метан станция и винаги ще ти сипват повече от колкото ти пише на бутилките. И ще ревеш всеки път, че бутилките ти изпускат.
                              A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Всъщност никога не си зареждам сам горивото, а казвам да ме заредят и отивам на касата. "Около 46 литра" казвам, защото или е 45 и малко или 46 и малко. Момчетата зареждат докато изключи пистолета, което само по себе си значи, че след като обикновено стрелката си е изпълнила графите, то в този случай в резервоара не е влезнало пълното количество гориво. Всъщност нямам за цел да обвинявам напразно, а просто споделям наблюдение. Има прекалено много сигнали за ощетяване в количество от страна на бензиностанциите, че едва ли аз съм прецедент. Също така мой познат работеше известно време на Шел Опълченска и от него знам, че си крадат от време на време. Това е общо взето, няма нужда от излишно напрежение.Поздрави.
                                Fiat Stilo 115 h.p. 2004
                                Глупаво е да правиш планове за целия си живот, след като не си господар дори на утрешния ден.

Коментар

Working...
                                X