valti написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Измама в Shell ?
Collapse
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
veselin10 написа:Ей, много д****** *******и станаха. Почнах да си мисля, че тук има ченгета под прикритие и платени агенти А мацката (Ele) като вземе да се изказва мъдро и компетентно, чак ми се получава хумор Забавно е Редактирано мнение.Модераторски екип на fiat-bg.orgBO написа:.........veselin10 написа:Чакай да видиш сега BO и Ele как ще те захапятNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Нямам нищо против и сам да си наливам, така както се цапам с масло в канала, но до сега не съм боравил с пистолета и ми е необходимо едно "показно". :D Има и друг момент - хората на ръководни позиции у нас много често се взимат за голяма работа.От тази гледна точка, ако аз и много други откажем на служителя да си свърши работа, според мен веднага би се отразило негативно върху него от прекия му "началник". Все пак е хубаво всеки да се чувства пълноценен, без значение какво работиИначе аз съм станал като робот - "Добър ден/вечер, дизел до горе" и "Чао и лека вечер/работа", но отговор рядко получавам.Fiat Stilo 115 h.p. 2004
Глупаво е да правиш планове за целия си живот, след като не си господар дори на утрешния ден.
Коментар
-
BO написа:Ако не си гледал по време на зареждането, тогава може човека да си е "дръпнал’ малко гориво. Което няма общо с лъжат ме в Шел-а....................От твоя страна погледнато там са те излъгали. Но от страна на бензиностанцията, то никой не те е излъгал.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Аз лично съм виждал как в ОМВ след като ми наляха нафта пуснаха маркуча да се изтече в кошчето до колконката (предполагам има някакъв съд).Следващия след мен ще плати 5-10 ст. за да изпълни маркуча. От друга страна (на същата бензиностанция) опитах следното:Наливам си сам. Спирам на точно 10.00 литра. Пищова продължава да тече като казан за ракия. Изчаках да се изтече в резервоара.... И като погледнах колконката беше на 10.05. Отчело си ги е.Предполагам, че номера го правят като натиснат палеца на самата колконка. Спират помпата и точат маркуча.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
style34 написа:BO написа:Ако не си гледал по време на зареждането, тогава може човека да си е "дръпнал’ малко гориво. Което няма общо с лъжат ме в Шел-а....................От твоя страна погледнато там са те излъгали. Но от страна на бензиностанцията, то никой не те е излъгал.vgeorgiev написа:Аз лично съм виждал как в ОМВ след като ми наляха нафта пуснаха маркуча да се изтече в кошчето до колконката (предполагам има някакъв съд).Следващия след мен ще плати 5-10 ст. за да изпълни маркуча. От друга страна (на същата бензиностанция) опитах следното:Наливам си сам. Спирам на точно 10.00 литра. Пищова продължава да тече като казан за ракия. Изчаках да се изтече в резервоара.... И като погледнах колконката беше на 10.05. Отчело си ги е.Предполагам, че номера го правят като натиснат палеца на самата колконка. Спират помпата и точат маркуча.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:И да, стоя и гледам банкерката докато ми брои парите и след това пак ги проверявам. А не разчитам да ми ги затвори в плик и да ми ги прати по охраната, докато аз чакам пред тоалетната, нали така?И ми се е случвало да ми дадат с една банкнота по-малко на гише на баката. И да, "обвинявам" банкерката, а не банката, след като направя проверката от моя страна.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
BO написа:...Повярвайте, една бензиностанция няма далавера да лъже клиентите си в грамаж, различен от позволеното от закона. Просто няма далавера в това. Има други способи, където си в закона и никой нищо не може да ти каже.Тук не включвам бензиностанции с 1 колонка на село, а само големи вериги бензиностанции с по 5-10 колонки.
Коментар
-
style34 написа:BO написа:И да, стоя и гледам банкерката докато ми брои парите и след това пак ги проверявам. А не разчитам да ми ги затвори в плик и да ми ги прати по охраната, докато аз чакам пред тоалетната, нали така?И ми се е случвало да ми дадат с една банкнота по-малко на гише на баката. И да, "обвинявам" банкерката, а не банката, след като направя проверката от моя страна.Painfall написа:BO написа:...Повярвайте, една бензиностанция няма далавера да лъже клиентите си в грамаж, различен от позволеното от закона. Просто няма далавера в това. Има други способи, където си в закона и никой нищо не може да ти каже.Тук не включвам бензиностанции с 1 колонка на село, а само големи вериги бензиностанции с по 5-10 колонки.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Painfall написа:Останах, направих скандал, върнаха ми парите за надсипаната газ, след като продължиха да се циганят, че бутилката не била толкова и тн, след показването на паспорта, върнаха левчето ли, два лева ли беше и така. Загубих 10 минути, взех си единия лев...защото въпросът е принципен.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Взех си парите за това, което можех да докажа, иначе казано, че бутилката е 27литра. Върнаха ми парите, т.е. платиха си. Колкото до проверката, не я викнах, защото не ми се е налагало да я викам до момента и нямам представа как да я извикам :D А и достатъчно нерви изхабих с тях, че да продължавам... В крайна сметка викането на проверка зависи и от тяхната степен на изнагляване. На излизане им казах все пак да чакат проверка, управителя тича след мен да ми види номера на колата, така и не разбрах защо и не се ли вижда на камерите, ако толкова му трябва...както и да е, следващия път може и да им извикам проверка, ако междувременно се осведомя как става самото викане :D
Коментар
-
Painfall написа:Взех си парите за това, което можех да докажа, иначе казано, че бутилката е 27литра. Върнаха ми парите, т.е. платиха си. Колкото до проверката, не я викнах, защото не ми се е налагало да я викам до момента и нямам представа как да я извикам :D А и достатъчно нерви изхабих с тях, че да продължавам... В крайна сметка викането на проверка зависи и от тяхната степен на изнагляване. На излизане им казах все пак да чакат проверка, управителя тича след мен да ми види номера на колата, така и не разбрах защо и не се ли вижда на камерите, ако толкова му трябва...както и да е, следващия път може и да им извикам проверка, ако междувременно се осведомя как става самото викане :DA20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Винаги и на всяка бензиностанция сипвам до горе. Това нещо ми се е случвало само два пъти на една и съща бензиностанция(в рамките на няколко месеца мисля, че беше) за 55000км на газ. При среден пробег 250км с 1 зареждане, това са 4х55 около 220 зареждания грубо. Първия път обаче се случи през нощта и го нямаше наличен управителя :D, а и си казах "айде веднъж може да се случи", но при 2рия път си изядоха скандала.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар