Искам да монтирам на Чинкуечентото оборотомер и уред за температурата на водата, съответно с датчик.В Кюстендил обаче се оказа, че никъде не се продават такива за допълнително монтиране.Дайте колеги някакъв сайт да си избера онлайн, че нещо не намирам с чичко гугъл.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оборотомер за допълнително монтиране и др.-откъде?
Collapse
X
-
muns61 написа:На кое място ще го сложиш?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Re: Оборотомер за допълнително монтиране и др.-откъде?
kiro_of_the_day написа:Дайте колеги някакъв сайт да си избера онлайн, че нещо не намирам с чичко гугъл.
Коментар
-
Humppa
Ако и в Кюстендил Гоуфо е на почит ще се намерят поне 2 тюнинг магазина + гаражи тип Уест Коуст Къстъмс
Коментар
-
Re: Оборотомер за допълнително монтиране и др.-откъде?
nikolce написа:kiro_of_the_day написа:Дайте колеги някакъв сайт да си избера онлайн, че нещо не намирам с чичко гугъл.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Аз само да вметна,че вече 3ма приятели ми се оплакват,че тези китайски оборотомери не работят добре...отчитат бавно,а понякога и нереално.Аз бих заложил на нещо от типа хобикит.В едната си кола имам руски комбиниран електронен уред и съм много доволен от бързината и точността на измерваните показатели.Според мен ето това е доста добро за парите си http://storabg.com/shop/index.php?ro...product_id=111.Като го поместиш и в някоя хубава кутийка някъде по таблото ще е доста по-функционално и красиво отколкото няколко скупчени китайски уреда...EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
u_bo
Реклама
Collapse
Коментар