Веско, както казах, всичко зависи от трасето.Близу наливат яко пари за оборудване. Факт е, че има хиляди недоволни, фатк е и че за 6 месеца , нета и кабелната са ми спирали точно 1 път.За отбелязване е, че и шефа на съпорта в стз е много мой човек и сигнала до нас е повече от идеален.Също така модема е ново поколение, дори е с гигабитов суич.И на последно място , Тракия кабел ги чакам 2 г. да покрият моя квартал и като гледам още 2 няма да им стигнат.А и преди близу бях на Интернет Груп, от които също бях много доволен, но просто сега за същата скорост плащам 18лв по-малко Определено не бих ги препоръчал, докато се се изясни въпросното трасе, в какво състояние е .Т.е. Атанас71 да иска 1 месец интернет, без договор, на по-високи цени е и да прецени сам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оферта от blizoo
Collapse
X
-
Моят съвет е да се обадиш в Мтел! Страшни смотаняци са и не разбират нищо от телевизия и интернет, но вече са собственици на най добрите фирми в бранша, а и пускат доста добри оферти! Преди бях на 25лв тарифа за мобилния с доволно минути + 30 интернет и 20 канала! Устройството за телевизията така и не ми го донесоха понеже като слагаха интернета нямаха свободни, но аз така и не съм се разправял докрай, понеже тази телевизия не ми трябваше! Сега съм с интернет за 6лв 50мб за първите 6 месеца и после по 30лв. Връзва се горе долу по 18лв на месец. Абе истината е, че всичките са смотаняци, а и българите сме си недоволен народ. Затова за ти е мирна главата - 1во тествай! Едва ли някой ще ти откаже да ползваш услугите 1 месец без срочен договор за да се убедиш в качеството!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
emzo написа:VoDo - LAN, трасето беше на малка СТЗ фирма и беше прекрасен нет-а, след като ги купиха Булсата е средна работа.Имаме 3 доставчика и постоянно ги сменям Близу офертата е за техни служители, уредиха ме, реално и договор не съм подписвал 80 DTV, 5 HDSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Dikata_BG написа:emzo написа:VoDo - LAN, трасето беше на малка СТЗ фирма и беше прекрасен нет-а, след като ги купиха Булсата е средна работа.Имаме 3 доставчика и постоянно ги сменям Близу офертата е за техни служители, уредиха ме, реално и договор не съм подписвал 80 DTV, 5 HDSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Dikata_BG написа:emzo написа:VoDo - LAN, трасето беше на малка СТЗ фирма и беше прекрасен нет-а, след като ги купиха Булсата е средна работа.Имаме 3 доставчика и постоянно ги сменям Близу офертата е за техни служители, уредиха ме, реално и договор не съм подписвал 80 DTV, 5 HDSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Dikata_BG написа:rebel написа:От БТК ако е оптика - ок, ако е ADSL не се захващай изобщо!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Dikata_BG написа:...Имам нямам ограничение в изходящата с колкото свалям с толкова и качвам в торентите да в чайка ми е оптиката а ИП-тв е в пъти по добро от всичко което съм гледал до сега. а за първите 3 месеца бях на 5лв и 100мбс с безплатна ип-твSteliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:Dikata_BG написа:...Имам нямам ограничение в изходящата с колкото свалям с толкова и качвам в торентите да в чайка ми е оптиката а ИП-тв е в пъти по добро от всичко което съм гледал до сега. а за първите 3 месеца бях на 5лв и 100мбс с безплатна ип-твSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
За мен това което правят така наречените "ТВ оператори" е гадно. Пр**бават клиентите си с измислени канали,само при нас един какво си на ХД,сключваш договор за 18 мес. заради това че 20 дни ще гледаш имитация на ХД БГ канал за Евро 2012 и олимпиадата в Лондон. @Емо може и така да е,но това ли е начина за да си клиент на някой оператор/защото познаваш този човек от съпорта,ами утре като го няма?/.Аз лично не познавам никой от моя кабелен оператор, но това не пречи когато им се обадя и им кажа че имат проблем някакъв,те да ми обяснят подробно , а и след това Задължително да ми се обадят по Телефона да ме попитат дали всичко е ОК. Аз искам такова отношение!!
Коментар
-
VesMil написа:За мен това което правят така наречените "ТВ оператори" е гадно. Пр**бават клиентите си с измислени канали,само при нас един какво си на ХД,сключваш договор за 18 мес. заради това че 20 дни ще гледаш имитация на ХД БГ канал за Евро 2012 и олимпиадата в Лондон. @Емо може и така да е,но това ли е начина за да си клиент на някой оператор/защото познаваш този човек от съпорта,ами утре като го няма?/.Аз лично не познавам никой от моя кабелен оператор, но това не пречи когато им се обадя и им кажа че имат проблем някакъв,те да ми обяснят подробно , а и след това Задължително да ми се обадят по Телефона да ме попитат дали всичко е ОК. Аз искам такова отношение!!Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:VesMil написа:За мен това което правят така наречените "ТВ оператори" е гадно. Пр**бават клиентите си с измислени канали,само при нас един какво си на ХД,сключваш договор за 18 мес. заради това че 20 дни ще гледаш имитация на ХД БГ канал за Евро 2012 и олимпиадата в Лондон. @Емо може и така да е,но това ли е начина за да си клиент на някой оператор/защото познаваш този човек от съпорта,ами утре като го няма?/.Аз лично не познавам никой от моя кабелен оператор, но това не пречи когато им се обадя и им кажа че имат проблем някакъв,те да ми обяснят подробно , а и след това Задължително да ми се обадят по Телефона да ме попитат дали всичко е ОК. Аз искам такова отношение!!Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:Dido_Lyubenov написа:VesMil написа:За мен това което правят така наречените "ТВ оператори" е гадно. Пр**бават клиентите си с измислени канали,само при нас един какво си на ХД,сключваш договор за 18 мес. заради това че 20 дни ще гледаш имитация на ХД БГ канал за Евро 2012 и олимпиадата в Лондон. @Емо може и така да е,но това ли е начина за да си клиент на някой оператор/защото познаваш този човек от съпорта,ами утре като го няма?/.Аз лично не познавам никой от моя кабелен оператор, но това не пречи когато им се обадя и им кажа че имат проблем някакъв,те да ми обяснят подробно , а и след това Задължително да ми се обадят по Телефона да ме попитат дали всичко е ОК. Аз искам такова отношение!!Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар