Синковеца има ръка 31см и искал по-голяма!!Ходи на плуване,но не иска да ходи в зала да си тренира ,а искал в къщи Та знаете ли някакви упражнения за бицепс,трицепс и предмишница?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Упражнения за ръка в домашни условия
Collapse
X
-
Сори, не искам да звуча грубо в тоа късен час, но се ми се струва че пускането на такива теми е изключително безрезултатно, може би индексацията на Гугъла се пълни малко повечко и тва е единствената файда......И сега какво - ще вляза аз, и ще кажа да прави лицеви опори, да прави набирания, ще влезе някой друг и ще каже че едното е по ефикасно от другото, трети ще каже че нищо не може да се сравни с коремните преси, нищо че това няма общо с темата, и в крайна сметка нито сина ти ще има полза от това, нито ти ще научиш нещо смислено от цялата тая работа.......Тва че оди на плуване е много добре, остави го да си гледа физиката сам, надали ще го накараш сам да помпи у вас ако той сам не иска, а ако иска, надали ще се възползва от съветите дето ти ще му дадеш, дето си прочел тука.......Лека....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
-
tomazo написа:ами да прави чайки и с другата ръка ,че не е хубаво да няма симетрияAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Има толкова книжки за културизъм, богато онагледени с упражнения и програми. Аз ползвах "Културизъм за всички" от Атанас Джананов. Книгата е издадена отдавна, преди повече от 20 г., но едва ли нещо се е променило в човешкото тяло оттогава . След много години тренировки аз за себе си стигнах до извода, че за хармонично тяло е напълно достатъчно да изпълняваме упражнения, при които повдигаме собствената си тежест и нищо друго: набирания на лост с подхват и надхват, сухи и мокри кофички на успоредка, лицеви опори и коремни преси. Освен че са абсолютно достатъчни, при този тип упражнения не се получават контузии.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:След много години тренировки аз за себе си стигнах до извода, че за хармонично тяло е напълно достатъчно да изпълняваме упражнения, при които повдигаме собствената си тежест и нищо друго: набирания на лост с подхват и надхват, сухи и мокри кофички на успоредка, лицеви опори и коремни преси. Освен че са абсолютно достатъчни, при този тип упражнения не се получават контузии.
Коментар
-
Щом има дъмбели работата е лесна: за бицепс: сгъвания прав и от седеж, аз лично правя и странично сгъване от седеж, както и чуково сгъванетрицепс: разгъване над глава - с една и две ръце, кик-бек, разгъване от пейка наведен и др. предмишница - тук е малко по-тегаво без лостове, но пак може да се импровизира: примерно сгъване от китката с дъмбер, стискане на "войнишка гума" и др. Бе варианти бол, трябва само малко въображение и много мерак и правилно хранене, разбира се... Моят съвет обаче е да го навиеш да ходи от време на време във фитнеса.N.Y. State of Mind
Коментар
-
dikanio написа:snake написа:След много години тренировки аз за себе си стигнах до извода, че за хармонично тяло е напълно достатъчно да изпълняваме упражнения, при които повдигаме собствената си тежест и нищо друго: набирания на лост с подхват и надхват, сухи и мокри кофички на успоредка, лицеви опори и коремни преси. Освен че са абсолютно достатъчни, при този тип упражнения не се получават контузии.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
glupaka написа:има дъмбели и има желание,но не ще да ходи в зала и ме пита за упражнения и аз кво да му кажа виш Чичо си Гугъл ?Нали трябва да съм перфектен Все пак бащи сме
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар