jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кола от САЩ
Collapse
X
-
Няма начин да няма начин!
-
Рефлекторите на фаровете в САЩ светят равно.... ако ме разбирате какво имам предвид Европейските фарове правят ето такава следа __/ на пътя, докато американските си светят равно _____ Не знам дали стана ясно, но по принцип се изисква и смяна на фаровете за успешно преминаване през ’Технотест’.
Коментар
-
Kuku написа:Рефлекторите на фаровете в САЩ светят равно.... ако ме разбирате какво имам предвид Европейските фарове правят ето такава следа __/ на пътя, докато американските си светят равно _____ Не знам дали стана ясно, но по принцип се изисква и смяна на фаровете за успешно преминаване през ’Технотест’.ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Stilo JTD 115 2003 бегачка
Brava 1,4 12V 1997 на газ
Tempra 1,4 1993 и тя на газ
i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ
Коментар
-
Kuku написа:Рефлекторите на фаровете в САЩ светят равно.... ако ме разбирате какво имам предвид Европейските фарове правят ето такава следа __/ на пътя, докато американските си светят равно _____ Не знам дали стана ясно, но по принцип се изисква и смяна на фаровете за успешно преминаване през ’Технотест’.dudulia написа:Dikata_BG написа:Тук не се предлага с СVT кутия а и колата ще бъде леко чукната калник броня каквото дойде а и има кой да я натовари в контейнер цената ще е от порядъка на 10000$ и ще е или това митсубиши или киа спортиджSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
nikolovvd написа:Данъка е нормален, ако го няма тоя коефицент 2.8 за коли до 5 години. Ако държиш ще погледна фактурата колко е данъка за моята - 143 к.с., каското и ГО.Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Dikata_BG написа:Kuku написа:Рефлекторите на фаровете в САЩ светят равно.... ако ме разбирате какво имам предвид Европейските фарове правят ето такава следа __/ на пътя, докато американските си светят равно _____ Не знам дали стана ясно, но по принцип се изисква и смяна на фаровете за успешно преминаване през ’Технотест’.
Коментар
-
Dikata_BG написа:Контейнера е 600 долара (CVT)like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Колега, тази кола няма никаква сметка да влиза в България! Нито, контейнера струва тази цена, нито митата и ддс-то са малки, технотест ще минеш задължително, само заради това, че е от САЩ! Само ще се набуташ, нищо повече!Пиши като я вкараш, да разкажеш какво се е случило и на каква цена!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
avvasilev написа:jenshen73 написа:nikolovvd написа:Имай пред вид, че ще се наложи смяна на фаровете, защото в САЩ светят по друг начин. Ще трябва да се мине през технотест (май така се казваше), за да те пуснат на пътя.Само информативно - комплект обикновени фарове за Мицубиши Лансър е около 2000-2500 лв. и на ASX-а май са същите.lametobg написа:В САЩ десният фар не свети леко вдясно Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 ами и двата си светят стабилно напред, понеже там най-често табелите им са над главите, а не като при нас в храстите отдясно.Червените мигачи ги имат само автомобили тяхно си производство при това само задните , а всякакъв друг тип са си с оранжеви такива.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар