Колеги купих един пасат Б5 и има фарове с лупи и би ксенон.Предстои ми да ходя в кат да сменям талона и рег.табели.Знам , че ще се минава канал, но дали ше ме пуснат с тоя ксенон.На дългите ксенона не е с лупи, а на късите е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Регистриране на кола с ксенон в КАТ
Collapse
X
-
В КАТ Плевен не гледат нищо при първа регистрация. Даже и на кола нов внос. Единственото което гледат е за оборудване понякога и сверят номерата на двигателя и рамата. Като ти дават после новите талони ти дават и стикерчето за преминат преглед. Не знам в Бургас как е.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
аз по принцип съм с ГИ, ама досега не са ми отваряли багажника или нещо подобно.Гледали са ми за аптечки и такива работи, но само дотам.Дори на фиата ми не гледаха нищо, макар че сменях талоните, дори колата не се качи на канала.Ама за пасата... де да знам, като мина тея дни ще пиша да знаете.
Коментар
-
Dimo_J написа:аз по принцип съм с ГИ, ама досега не са ми отваряли багажника или нещо подобно.Гледали са ми за аптечки и такива работи, но само дотам.Дори на фиата ми не гледаха нищо, макар че сменях талоните, дори колата не се качи на канала.Ама за пасата... де да знам, като мина тея дни ще пиша да знаете.
Коментар
-
И какво толкова им гледат? Имаш бутилка - дават ти стикер.Нямаш бутилка - няма стикер. Всичко е "ей така". Ако фаровете ти не светят в поне три цвята не мисля, че ще те върнат. Виждал съм какви ли не фарове по пътищата. Всяка трета кола може да ти извади очите, а и те са минали преглед. Друг е въпроса, ако искаш да не заслепяваш насрещно движещите да си направиш един добър реглаш (ако още не е направен).
Коментар
-
Joro написа:Dimo_J написа:аз по принцип съм с ГИ, ама досега не са ми отваряли багажника или нещо подобно.Гледали са ми за аптечки и такива работи, но само дотам.Дори на фиата ми не гледаха нищо, макар че сменях талоните, дори колата не се качи на канала.Ама за пасата... де да знам, като мина тея дни ще пиша да знаете.
Коментар
-
Нищо не се е променило с новата система за ГТП, която скоро въведоха! Тоест където са пускали аванта, ще продължават да си пускат!На моята кола също съм с ксенон афтърмаркет. На прегледа за пореден път ми казаха, че не трябва да карам с ксенон и ми регулираха фаровете бонус За не знам коя поредна година им обещавам, че ще си купувам след месец фарове от Мареа Аре сега ме изяжте, че карам с ксенонова система на обикновени рефлекторни фарове Мисля да си слагам ксенон на светлина за задна скорост, че с тия прозорци нищичко не виждам
Коментар
-
Зависи на какви идиоти попаднеш.Като регистрирах Чинкуечентото наскоро, на един завалия с Ауди му регистрираха колата като спряна от движение заради леко, повтарям леко разхлопан накрайник. Колата беше нов внос и първа регистрация - сега излиза от автокъщата. По същата логика можеха да му кажат, че не му е сменено масото и да го регистрират като спрян от движение.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар