Immortal: след като един слух може да обърне колата, значи всичко е важно. Lane Staley: ако обичаш да не ми приписваш думи, които не съм казала и не ме охарактеризирай без да ме познаваш - избивай си комплексите някъде другаде, щото явно са доста. snake: не разбрах с каква идея го даде тоя разговор - това за мен е типична картинка - чужденец, който се кефи на непринудена атмосфера, която няма да намери в собствената си страна; българка, която иска да завърже някакъв разговор, ама не знае какво да каже и го удря на духовно, защото за нея това е позната гледка и хич даже не й харесва. И българин, типичен мрънкач с големи идеи и думи, ама с малко дела.Надявам се на гърците да им дойде акъла в главата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Последствия от евентуално излизане на Гърция от еврозоната
Collapse
X
-
snake написа:[А онези неща за оплакванията и мрънканията, надявам се, че не са към мен по простата причина, че аз почти никога (да не кажа никога) не се оплаквам и не мрънкам. Така съм свикнал. Нося си проблемите и ядовете скрити в мен и не натоварвам хората с тях.Еле, важно е, когато някой то покаже, че не си права и си написала въпиющи глупости, да се засрамиш малко. Тези глупости с комплексите явно са на мода - щом покажеш на някого, че не е прав и те обвинява в комплексарщина.Но в момента имам един комплекс - не знам коя страна е напуснала ЕС и това страшно ме комплексира. Ти вероятно ще ми помогнеш да преодолея това
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Лично аз откривам само практическа полза на настоящото си трудово поприще от съществуването както на Европейският Съюз , така и от еврото .Като всяко прекрасно нещо ЕС ще преживее много катаклизми , но ще пребъде .Гърците не ги мислете - нека погледнем себе си.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
gamma написа:Относно горният цитат бях чел, че влогове се гарантират ако НЕ са с т.н. преференциални лихви. Всички останали го духат...А, ние, дето имаме заеми от гръцки банки ще намажем ли (поне малко), ако фалират?
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
ele написа:snake: не разбрах с каква идея го даде тоя разговор - това за мен е типична картинка...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Нещо не разбирам защо си мислите,че хората по Европа и като цяло в по-развитите страни са нещастни??Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
_жоро_ написа:Нещо не разбирам защо си мислите,че хората по Европа и като цяло в по-развитите страни са нещастни??Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
_жоро_ написа:Нещо не разбирам защо си мислите,че хората по Европа и като цяло в по-развитите страни са нещастни??FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Женшен-е,нещо не схванах връзката щастие-евтин алкохол.Ако става дума в Германия алкохола е доста по-евтин....и бирата е по-хубаваFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
_жоро_ написа:Женшен-е,нещо не схванах връзката щастие-евтин алкохол.Ако става дума в Германия алкохола е доста по-евтин....и бирата е по-хубаваSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
_жоро_ написа:Нещо не разбирам защо си мислите,че хората по Европа и като цяло в по-развитите страни са нещастни??Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Не знам дали еврочиновниците живеят там 24/7, но е опростенческо да смяташ, че всички те са закостенели, нечустващи, немислещи за нормални неща хора. Самия факт, че може да сложиш толкова много хора под един знаменател е леко странен.Аз познавам хора, киото са щастливи там. Вероятно университетския преподавател от Бон би бил по-щастлив тук? Ами защо не се върне? Щом стои там, значи има защо. А колкото до Гърция - те не са пример, колко лоши са правилата, а точно обратно - до къде води неспазването им, както и мислълта, че икономическата логика може да бъде заблудена. Е, не може. Няма как.Ето малко четиво: http://www.capital.bg/politika_i_iko...a_drahmagedon/like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Не знам дали еврочиновниците живеят там 24/7, но е опростенческо да смяташ, че всички те са закостенели, нечустващи, немислещи за нормални неща хора.Lane Staley написа:А колкото до Гърция - те не са пример, колко лоши са правилата, а точно обратно - до къде води неспазването им, както и мислълта, че икономическата логика може да бъде заблудена. Е, не може. Няма как.. А братовчед ми няма да се върне тук, защото на 50 г. е късно за ново начало... Това е той, между другото: http://vsm4.mpikg.mpg.de/conference-...rgiev.jpg/view
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Добре, не ми се спори за глупости - в ЕС е гадно, хората там са нещастни и мазохисти, защото продължителността на живота е по-голяма от нашата, а само мазохисти биха искали да живеят много, когато им е гадно.Те са нещастни, създали са си уредени страни и подло примамиха щастливи бедни държави държави да се присъединят към тях.За да им построят пътища и да ги направят нещастни. За да им дават пари да си оправят парковете, канализацията на градовете и селата, за да могат и тези щастливи хора да станат нещастни и да страдат от липсата на мизерия и септични ями.Подло даваха милиарди на Гърция, и нарочно си затваряха очите, че онези фалшифицираха всички данни към Евростат.Впрочем, българска черта е да се изкарват тези, че нещо няма да стане. За това сме на това дередже.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар