Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Последствия от евентуално излизане на Гърция от еврозоната

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Lane Staley, благодаря, но Укипедия не съм я чела, не разбрах какво общо има фотографията и левът е вързан за еврото, тъй че швейцарският франк не ме грее, освен ако не си намеря мъж от там. Освен това леко не ми пука какво ще стане с Гърция, най-вече защото е извън моите способности да променя нещо, но пък може да е добре, ако почивките поевтинеят. А и с гърци не работя и никога повече няма да го направя, тъй че няма кой да ме мине и да не плати.Това, което със сигурност ще стане, е да докара мигрена на много хора, които се чудят ежечасово как да представят новината като апокалипсис.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Еле, като не те грее, като не ти се занимава поне не ръси глупости - Еврото познавало по-тежки времена, страни напуснали ЕС ( в интерес на истината не бях чел поста ти до края, така бях втрещен от пълната гпупост, така смело поднесена още с първото изречение, добре че Дидо е бил търпелив да стигне дотам )?Просто понякога желанието ти да се правиш на компетентна е плачевно. А иначе последния ти пост залужава похвали - поне за това, че най-после призна, че единственото което те интересува е да те "огрее" мъж отнякъде. И за да ни е по-леко на всички - състредоточи се в търсенето на мъж и остави ЕС на хората които се интересуваме в какъв свят живеем.
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

много глупости се изговориха тук.... Абе хора,защо коментирате нещо ,което не разбирате? Аз не разбирам и поне си мълча,но колкото и да не разбирам,наистина някои мнения са откровено смехотворни. Всичко което се случва с Гърция е само началото,ще има още държави и рано или късно ЕС ще последва съдбата на СССР...и пак ние ще сме еб..ите .
        ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
          много глупости се изговориха тук.... Абе хора,защо коментирате нещо ,което не разбирате? Аз не разбирам и поне си мълча,но колкото и да не разбирам,наистина някои мнения са откровено смехотворни. Всичко което се случва с Гърция е само началото,ще има още държави и рано или късно ЕС ще последва съдбата на СССР...и пак ние ще сме еб..ите .
          И ти реши да добавиш към нашите глупости своите?

Коментар

Lane Staley написа:
            Еле, като не те грее, като не ти се занимава поне не ръси глупости - Еврото познавало по-тежки времена, страни напуснали ЕС ( в интерес на истината не бях чел поста ти до края, така бях втрещен от пълната гпупост, така смело поднесена още с първото изречение, добре че Дидо е бил търпелив да стигне дотам )?Просто понякога желанието ти да се правиш на компетентна е плачевно. А иначе последния ти пост залужава похвали - поне за това, че най-после призна, че единственото което те интересува е да те "огрее" мъж отнякъде. И за да ни е по-леко на всички - състредоточи се в търсенето на мъж и остави ЕС на хората които се интересуваме в какъв свят живеем.
            Светът в който живеем , би бил по-хубав , ако сте малко по-вежлив , уважаеми Господине !
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Уважаеми колега, извинявам се, ако с директността си съм всял смут в нежната Ви душа. Някак не съжалявам, че не съм допринесъл светът да бъде по-хубав във Вашите очи, но съм убеден, че още няколко компетентни мнения като тези, на които си позволих волността да отговоря по начин, недопустим за духовно извисени личности като Вас, ще го разкрасят.
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Immortal написа:
                paralesa написа:
                И ти реши да добавиш към нашите глупости своите?
                ДА Проблем?И наистина ми кажи едно такова обединение,което да е просъществувало? АЗ не се сещам. US не е пример,там е друга бира. Аз обаче се сещам за Югославия,Чехословакия,СССР...Както и да е,не мис е влиза в полемика в тая насока,просто ми кажи за такова обединение довело до нещо позитивно за по-малките членове и спирам да те занимавам с глупостите си. А когато ЕС се разпадне се сети какво съм казал.Това не е мое мнение, случайно попаднах на документален филм ,на историци които с факти доказват как СССР е било предварително обречено...както и ЕС.
                ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                  Абе хора,защо коментирате нещо ,което не разбирате? Аз не разбирам и поне си мълча,но колкото и да не разбирам,наистина някои мнения са откровено смехотворни.
                  paralesa написа:
                  ДА Проблем?И наистина ми кажи едно такова обединение,което да е просъществувало? АЗ не се сещам. US не е пример,там е друга бира. Аз обаче се сещам за Югославия,Чехословакия,СССР...Както и да е,не мис е влиза в полемика в тая насока,просто ми кажи за такова обединение довело до нещо позитивно за по-малките членове и спирам да те занимавам с глупостите си. А когато ЕС се разпадне се сети какво съм казал.Това не е мое мнение, случайно попаднах на документален филм ,на историци които с факти доказват как СССР е било предварително обречено...както и ЕС.
                  Проблем няма, Паралесов, майтап е това. Щото питаш що коментираме, като не разбираме, а ти що? Рано или късно всички империи се разпадат. Само 2 има, дето все още не са се разпаднали - Япония и Поднебесната (Китай). САЩ са само от има-няма 200 години - имат време А идеята на ЕС беше, обединена Европа да може да се противопостави на силните икономически САЩ и Япония, а сега и Китай, Индия, Турция...ЕС обаче вече не е това, което беше като замисъл в началото. ЕС все повече заприличва на една държава, и има 2 пътя. Единият е който ти казваш - че ще се разпадне скоро. Другият е по-бързо да се върви към една държава, която с общ федерален бюджет и обща данъчна политика. Многонационална държава, от типа на Швейцария.

Коментар

Immortal написа:
                    ...по-бързо да се върви към една държава, която с общ федерален бюджет и обща данъчна политика...
                    И общи заплати, нали?http://vbox7.com/play:b64d4b9c0a
                    Няма начин да няма начин!

Коментар

ЕС обаче вече не е това, което беше като замисъл в началото. ЕС все повече заприличва на една държава, и има 2 пътя. Единият е който ти казваш - че ще се разпадне скоро. Другият е по-бързо да се върви към една държава, която с общ федерален бюджет и обща данъчна политика. Многонационална държава, от типа на Швейцария.[/quote]Обаче Швейцария се явява конфедерация
                      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

nikolovvd написа:
                        Immortal написа:
                        ...по-бързо да се върви към една държава, която с общ федерален бюджет и обща данъчна политика...
                        И общи заплати, нали?http://vbox7.com/play:b64d4b9c0a
                        Ако погледнете в рамките на България - в Сливен заплата от 400 лв я имат за добра. В Ямбол - 600... В София за тези заплати сигурно няма да се намери кой да работи. Та разлика в заплатите в различните краища на съюза и сега има. Ще ми се, малко да се поизравнят нашите с тези по-на-запад, ама... кой знае.

Коментар

Напълно съм съгласен с написаното от paralesa и винаги съм смятал, че ЕС ще се разпадне. Не виждам как една пирамида от несъразмерни, несъвместими и неправилно подредени части може да издържи безкрайно дълго. Просто й идва времето да се срути. Всъщност станахме ли по-щастливи като ни управляват чиновниците от Брюксел и Страсбург?
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Пичове - по добре си се придържайте към темите свързани с ФИАТ-а, че в политиката хич ви няма :D
                            Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

rebel написа:
                              Пичове - по добре си се придържайте към темите свързани с ФИАТ-а, че в политиката хич ви няма :D
                              Тебе като те има - ще ни отвориш ли?
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

А, не, той като Господ гледа отгоре през гъстия дим, горд, невъзмутим.

Коментар

Working...
                                X