Линка, който си дал е за матрак от същата линия, но не за бебета. Бебешкия е дебел 10 см, а този от линка е 16 см дебел.В крайна сметка ето какво копнах от сайта:Ядрото на матрака е изградено от технологията Elioform® - екопяна с висока плътност и проветривост. Тя носи ортопедичните свойства на два полимера в съчетание с полиуретан, разпенен на водна основа. Текстилът е съобразен с най-новите тенденции в ,,Науката за съня
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Magniflex - измамници !!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз да ти кажа, като купувах тези мойте, не че са върха на сладоледа, но в магазина Магнифлекса с нищо не ме грабна!Карай. Не можеш да си върнеш парите! Важното е да сте живи, здрави и много щастливи. Пари се изкарват.Пожелавам ви най-искренно всичко да е безпроблемно и на късмет. Детенцето е най-голямата радост в живота и вдъхва смисъл на много неща. Много много Късмет!Поздрави!Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Те и Нани са направени от едни супер-дупер материали не ви е работа... :D От, какво очаквате да е направен един матрак ? Вече 4 години спя на моя матрак блажено, практикувам секс, като 20 годишен и съм много доволен.Туй за мен е безценно...Може би защото е скъп матрака :D .Ако си бях купил обикновения дунапрен сигурно сън нямаше да ме лови, а мисълта, че съм направил поредния компромис със себе си щеше да ме гложди и до ден днешен. :P Колега Слав. Не съжалявай за нищо. В интерес на истината много приятно и свежо изглежда на снимките "елиоформа" на матрачето. ПС: Използвай тази думичка и забрави за гадното дунапрен и ще бъдеш по - весел. Като мен. :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Колега, като влезеш в италианския сайт на Magniflex, ще видиш, че изобщо няма бебешки матраци А ето материалите, дунапрен не виждам. http://www.magniflex.com/it/material...ъзможно е да имат, но в сайта наблягат на типовете матраци и технологията на изработка и тн.Дори и да имат детски, може да имаш едно наум, че тоя Magniflex за 170лв ~85евро едва ли наистина е Magniflex!
Коментар
-
Danchojn написа:http://www.brava.bg/product/bg/matrak-relano-bamboo-16-sm-magniflex/Виж Бамбото какво пише, че има. Има ли го при теб, щото от снимките ти аз оставам с впечатление, че не?Както и да е. Не се ядосвай! По-добре, че не те е измамил някой доктор.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
nikolovvd написа:Sashe написа:- бебефон с камера - 500лвPan/Tilt Цветна IP камера CMOS,1/4& rdquo Резолюция: VGA 640x480/ QVGA 320x240. Запис на аудио. Опция за огледално и обратно обръщане на картината. Наблюдение през мобилни телефони. Мрежови протоколи: TCP/IP DHCP SMPT HTTP DDNS UPNP PPPOE FTPТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee написа:Най-лесно и безплатно е с 2 компа и скайп помежду им Е....безплатно, ако имаш 2 компа Ние така изгледахме малката
Коментар
-
jenshen73 написа:Квай таа възглавница 129лв бре? Бах, умря ми граматиката като я видях...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
На фона на ултраскъпите за мен Dormeo Memosan Classic с които ме "изненада" жена ми преди 2 години - тая възглавница наистина ме шашна. А Дормеото никак не е евтино, като имаш предвид, че точно месец преди това си бях купил анатомична възглавница от мемори пяна за някакви 36лв...То вярно, че риба се ловяло със стръв, но на посочените от теб цени сигурно китове ловят...Steliyan's Life!
Коментар
-
Който има време и иска да научи малко за видовете матраци, пяни и т.н. му препоръчвам да изгледа Beducation сериите в youtube. http://www.youtube.com/watch?v=ps9zFOZNYM4Търсете Beducation, те са доста серийки.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
coolboby написа:Колега, като влезеш в италианския сайт на Magniflex, ще видиш, че изобщо няма бебешки матраци А ето материалите, дунапрен не виждам. http://www.magniflex.com/it/material...ъзможно е да имат, но в сайта наблягат на типовете матраци и технологията на изработка и тн.Дори и да имат детски, може да имаш едно наум, че тоя Magniflex за 170лв ~85евро едва ли наистина е Magniflex!== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Мисълта на Боби беше, че това че пише Magniflex на него, не значи непременно, че е истински Magniflex. То в България за нищо не можеш да си сигурен.Аз лично нямам много опит с модерни матраци, но веднъж съм спал в хотел с матрак Magniflex и специално сутринта вдигах матрака, за да видя марката, защото спах на него супер добре и ми беше супер удобно! (Мисля, че беше на есенния Ланча събор във Врачанския Балкан.)
Коментар
-
Хм...матраци менте ? Взел съм го от вносител уж. Ако този матрак е менте, то значи всичките матраци в склада са менте...В крайна сметка това последно официален вносител ли е или официален фалшификатор? Простете, че продължавам темата (нямах намерението), защото я смятах за изчерпана, но просто не мога да се въздържа от подобни изказвания. Ако приемем казаното от теб за истина, то ми е много интересно как досега "оригиналните" Magniflex не са съсипали българските самозванци от дела за злоупотреби, защото не е като да се крият. Имат си направени хубави сгради, големи представителства и пр. и продават ли продават под тяхно име...Както и да е. Исках само да изкажа възмущението си, а не да навлизам в разни хипотетични възможности. Факт е, че аз не съм доволен и исках да предпазя и други хора, които все още търсят или ще търсят подобен продукт, който да закупят за детето си.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
@Слав: Ти последно от кое си недоволен? От добре "опакования" дунапрен продаден ти за матрак с кокосови влакна или от това, че някой спи зле на тоя дунапрен? И аз се разделих с една камара пари, като подозирам, че и при мен става дума за едни 3 и половина квадрата дунапрен, но нямам намерение да го режа, защото спя уникално добре на него.Steliyan's Life!
Коментар
-
Дали някой спи зле ще разберем.Засега съм недоволен "само" от некоректното описание на продукта, съдържанието му и следователно от неоправдано високата му цена предвид предишните два факта. Ако има още нещо ще допълня със сигурност.Смятам недоволството ми за достатъчно, за да бъде изразено. Това, че нямам възможност да проверя текстила, с който е тапициран ме кара да си мълча относно състава му, но имам съмнения, че и там нещата са неточни. И не са кокосови, а бамбукови влакна Поне ако им вярваме.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар