Най-удобно спях на легло тип "Приста" с пружина, под пружината дъски, между пружината и дъските - дюшек, над пружината пак дюшек. Размер тек и половина, само за мен. Кеф!Сега спя на един неудобен пружинен матрак. Само няколко дни след като го купих разбрах, че съм се минал и че на това не може да се спи. За да не го изхвърля, си купих едно голямо парче дунапрен, което "вградих" в матрака. И вече няколко години спя на този матрак. Не е върхът, но съвсем прилично се спи.Сега пак се каня да си купя нещо по-добро, но нямам идея какво. А и повече от 200-300 лв. за матрак не давам.@Слав, не се коси, измамници навсякъде! Макар че е хубаво да ги насоли човек поне във форума, да им направи една хубава анти-реклама. И после някой като търси такъв матрак, чичко Гугъл и хоп изскача твоята или друга подобна тема. И човек се замисля дали да си купи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Magniflex - измамници !!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Бабите ми някога, като не е имало матраци, са правели дюшеци, пълни с вълна. Ама истинска, не вата. Сложени върху пружина, правят най-удобното нещо за спане. Може и да се сложат върху матрак.За съжаление, тези дюшеци искат периодично освежаване, но вече няма дараци, ако някой помни какво е това.И май по-важно е с кого спиш, а не върху какво! :DПредпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
ls1 написа:Е, това че изглежда като дунапрен не значи че е дунапрен. Ей тая картинка от сайта им показва каквото виждаш ти като си срязал, въпреки че е за другия модел бебешки. Според мен по-скоро трябва да прецениш материала като го натиснеш и пуснеш как се възстановява формата, деформацията локална ли е или се изчеква целия матрак при натиск, ей такива неща. Не знам какво очакваше да видиш вътре всъщност?А че търговците раздуват някакви супер-дупер-мупер псевдотермини, наса технологии и т.н. е ясно...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ls1 написа:Никога повече не бих си купил пружинен матрак. Не ми е удобен и това е. От 5-6 години сме с матрак Нани, модел Тирена, спя както никога досега и не е мръднал, а не съм 80 кила.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
матрак
Много хора се лъжат по рекламите и за това става гафовеЕто от тук например може да си вземете матраци http://***Модерирано***или материали за матрак и сами да си го направите.
Коментар
-
Темата стана матрачна, но все пак към колегата пуснал я. Просто се спекулира със съвестта на родителите, особено тези които ще стават за 1в път такива. Има доста стоки, чиито производители разчитат точно на това. Съвсем ориентировъчно:- бебефон с камера - 500лв- автоматична помпа за кърма (300 лв), да бе ръчната е 70.... как пък едно моторче струва 230лв?!!?- колички - към 2к (за 1000лв за базовите, ако искаш помпащи гуми, пълен комплект аксесоари, отиваш на 2ка или над цената на Браво с климатик )- чадърче към количката- около 100лв това ми е любимото - корито за къпане анатомично - 130 лв- биберони има и по 15лв единияи още и още....Просто всяко едно от тези си има и смислена по-евтина алтернатива, не си струва. В един момент се изяснява че нито можеш да насмогнеш винаги да купуваш ’топ’, нито има смисъл
Коментар
-
И двете деца в детското малко креватче изкараха на дунапренен матрак. Имат разлика от 4 години и креватчето ги изкара и двете. Сега спят на това http://www.brava.bg/product/bg/matra...ryim-18sm-ted/ Мисля е добър вариант. Честно казано, доста удобно се спи там, понякой път и на мен ми се случва там да заспя Магнифлекса, май са си такива просто! Слав кой точно е модела?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Sashe написа:- бебефон с камера - 500лвPan/Tilt Цветна IP камера CMOS,1/4& rdquo Резолюция: VGA 640x480/ QVGA 320x240. Запис на аудио. Опция за огледално и обратно обръщане на картината. Наблюдение през мобилни телефони. Мрежови протоколи: TCP/IP DHCP SMPT HTTP DDNS UPNP PPPOE FTPНяма начин да няма начин!
Коментар
-
Sashe написа:Темата стана матрачна, но все пак към колегата пуснал я. Просто се спекулира със съвестта на родителите, особено тези които ще стават за 1в път такива. Има доста стоки, чиито производители разчитат точно на това. Съвсем ориентировъчно:- бебефон с камера - 500лв- автоматична помпа за кърма (300 лв), да бе ръчната е 70.... как пък едно моторче струва 230лв?!!?- колички - към 2к (за 1000лв за базовите, ако искаш помпащи гуми, пълен комплект аксесоари, отиваш на 2ка или над цената на Браво с климатик )- чадърче към количката- около 100лв това ми е любимото - корито за къпане анатомично - 130 лв- биберони има и по 15лв единияи още и още....Просто всяко едно от тези си има и смислена по-евтина алтернатива, не си струва. В един момент се изяснява че нито можеш да насмогнеш винаги да купуваш ’топ’, нито има смисълКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
ls1 написа:Колегата се е поизхвърлил с тея цени. Може би в някой магазин и да има такива цени, но общо взето са доста по-ниски. Все едно да ида на Златни Пясъци, да пия кафе и да кажа ’Ей, в тая България много скъпо кафето бе’.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Danchojn написа:И двете деца в детското малко креватче изкараха на дунапренен матрак. Имат разлика от 4 години и креватчето ги изкара и двете. Сега спят на това http://www.brava.bg/product/bg/matra...ryim-18sm-ted/ Мисля е добър вариант. Честно казано, доста удобно се спи там, понякой път и на мен ми се случва там да заспя Магнифлекса, май са си такива просто! Слав кой точно е модела?== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
http://www.brava.bg/product/bg/matra...gniflex/Виж Бамбото какво пише, че има. Има ли го при теб, щото от снимките ти аз оставам с впечатление, че не?Както и да е. Не се ядосвай! По-добре, че не те е измамил някой доктор.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар