Колеги, направихме ленти за регистрационен номер. Те ще се плащат:* цена за 1 брой - 4 лева. * цена за 2 броя - 7 лева. За членове на Сдружение Фиат Форум България лентите ще бъдат на преференциална цена от 3 лева за брой. Няма да има намаление на цената за два броя. =====Ред.: От днес, 31-ви август 2013 - цената на лентите за номер е 5 лв. за комплект от 2 броя.===== Тази тема е за коментари, предложения, записване за групова доставка и всичко друго, което може да се каже за тези ленти. Тъй като не са безплатни, затова няма да изпращам на никого, както правех със стикерите, ключодържателите и другите безплатни неща, ами всеки който иска - ще трябва да пише или в тази тема, или да ми пише ЛС за да уточним подробности как да му изпратя. Доставката не не се поема от форума или клуба, а само от потребителя. За най-лесно - предлагам като се съберат 3-4-5 човека от един град - тогава да пратя на един от групата, така доставката ще излезе по левче на човек, примерно. Иначе не ми пречи да пращам на всеки поотделно по една бройка.Ето линк към съобщението в раздел "За форума": http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...Лентите могат да бъдат поръчани и в ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН на сайта.Ето и снимка на лентата:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Форумска лента за регистрационен номер
Collapse
X
-
Няма да е лошо,като гледам снимката да ги удължите,че сега е по-къса от рамката на номера и стои грозно.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Няма да е лошо,като гледам снимката да ги удължите,че сега е по-къса от рамката на номера и стои грозно.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Princo написа:Няма да е лошо,като гледам снимката да ги удължите,че сега е по-къса от рамката на номера и стои грозно.ogi28b написа:Грешиш, един брой е това на снимката - една лента. Аз, лично, не виждам смисъл да слагам отпред, само отзад ще си имам.Не се заглеждам по номерата на колите и всички ми се струват еднакви, но ще имам предвид за по-дълги.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Добре, започвам да ги подарявам, то е ясно, че като са безплатни, ще се разграбят, и съм сигурен, че всеки ще си вземе по три, не по една. Като започне организацията на Италфеста и трябва да се плаща, ще направим дарителска сметка за набиране на средства с СМС, имаше успех преди година и половина за дарителската кампания. ШегичкаСега сериозно - да, лентите излизат малко по-скъпо, но това е начин, чрез който се надяваме да наберем малко средства. На всички ни е много лесно тук да си пишем във форума и да се радваме, че работи, да си пишем с приятели, да намираме нови такива, но има неща, които трябва да се плащат, за да го има всичко това. На срещата на форума раздадохме над 400 лева ей така, само защото хората са дошли и са се включили в мероприятието. Имали сме възможност, направили сме го. Надявам се другият път да бъде двойно - както посетителите на срещата, така и наградния фонд, така и продължителността на самата среща! Есента ще има Италфест, той не е никак, ама никак евтин. Зимата ще искаме да направим дарение отново за някои дечица. Сървър трябва да си купим, платформата на форума ни е стара... Пари не извират от никъде, колеги. Трябва да намерим начин да си ги набавяме. Много ми се иска да можем всеки месец да организираме някакво събитие и за това посетителите му да не дават една стотинка, но за съжаление няма как - и това иска пари. Не, че от тези ленти ще припечелим кой знае какво, но пак е малко от малко. С вашата помощ, колеги, и чрез продажбата на някои от рекламните ни материали, се надяваме да набираме средства, които след това ще използваме за другите неща. Моля, проявявайте малко разбиране. Не сме я сложили тая цена ей така, за кеф, за да ви вземем парите. Аз също си купих лентичка и съм дал 3 лв. Даже първи си купих Сдружение Фиат Форум България е сдружение с нестопанска цел. Ние НЕ формираме и НЕ разпределяме печалба. Никой от нас - аз, като председател, Пешо и Калин като членове на УС - не получаваме заплата. Ние, заедно с помощта на екипа на форума и на другите членове на клуба, се занимаваме напълно доброволно с всичко, за което искрено благодаря на всички, че помагат и отделят време, което биха могли да прекарат със своите семейства и децата си. Както казах - парите не извират и се стремим да планираме много внимателно къде и за какво даваме пари, и смея да твърдя, че се справяме доста добре, засега.В други клубове казвате, че ги правят шаренки, евтини, с никовете... Аз пък знам един клуб, в който всичко е платено, включително стикерите и ключодържателите, които ние ги подаряваме.Все пак се оказва, че една не малка част от табелите за рег. номер нямат дупчици за такива лентички, както е на снимките на Princo. Още тази седмица ще измислим вариант за тези автомобили, само да видим кой е най-надеждният метод. Пак повтарям - не търсим печалба, ако случайно някой гледа от тази гледна точка на тази висока цена. Дори и да реализираме - тя не се разпределя между нас, ами отива за друго. С цел разпространение и улесняване, явно ще трябва да променим цената, като се откажем от тази "печалба". Надявах се да срещна разбиране сред вас, че като всеки даде 1 лев повече - 5 000 редовни активни потребители биха събрали доста средства и защо да не си направим някакво друго събитие с тези пари, например ще си наемем писта и ще си премерим конете. С удоволствие бих закусил с някое Браво 1.6. А и да вметна - като членове на клуба няма да ви струва 10 лева, а ще ви струва 6 лева. Може да се присъедините, току виж сте се възползвали и от другите привилегии за членовете, които не са никак малко. Както и да е. Извинете за лиричното отклонение, ще мина някакви други гъби, тея са ми силни.Редактирам цената във водещия пост Вземаме предвид и желанието на някои от вас да имате ленти отпред и отзад.Ред.: Не знам дали не е станало някакво объркване, понеже за лепенки се говори нещо, затова ще уточня, че това е пластмасова лента с щипчици, която се закача за дупчиците на табелата. Не е лепенка. Буквите върху тази пластмасова лента също не са лепени, а са печатани.
Коментар
-
Супер! Ще има ли възможност за бройки на латиница че да ми се връзва с тоя отзад? :P||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
За градовете Враца, Монтана, Плевен, Русе - най-вероятно ще успея да ги изпратя по мой човек и няма да има куриерска такса, но ще изчакам да се съберат няколко желаещи и тогава ще пратя, да не разкарвам човека всяка седмица. Като се видите на градските срещи, разберете се колко броя ще искате и ми пишете ЛС. Може и тук в темата, всъщност. xctr - като свършат тези, които имаме, ще го мислим за латиницата, но аз лично предпочитам да са на български език.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар