Не съм вещ в областа със събуването на обувките, но си мисля, че това с дошло у нас от времето на турското "присъствие". Мюсюлманите, преди да влязат в джамията, се събуват. Това може би е някакво уважение към техния бог, превърнато и към уважение към семейството. А до колкото съм чувал, като се ходи на гости, в белите държави, не се приема добре да си събуеш обувките, поне от хигиенична гледна точка. Стъпвайки по чорапи или на бос крак в чужд дом, може да пренесеш гъбични и друи инфекции, потта от крака ти също не е желан "подарък". Ароматите също не са за пренебрегване :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се включите ли в почистването на България?
Collapse
X
-
Ще се включите ли в почистването на България?
Dido_Lyubenov написа:Не съм вещ в областа със събуването на обувките, но си мисля, че това с дошло у нас от времето на турското "присъствие". Мюсюлманите, преди да влязат в джамията, се събуват. Това може би е някакво уважение към техния бог, превърнато и към уважение към семейството. А до колкото съм чувал, като се ходи на гости, в белите държави, не се приема добре да си събуеш обувките, поне от хигиенична гледна точка. Стъпвайки по чорапи или на бос крак в чужд дом, може да пренесеш гъбични и друи инфекции, потта от крака ти също не е желан "подарък". Ароматите също не са за пренебрегване :DFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Днес ходих на зъболекар и ми дадоха едни торбички с ластик да си сложа на обувките. Хората си спазват правила за хигиена както би трябвало да е навсякъде, пък който иска да си носи калта и прахоляка отвън вкъщи си е негова работа. Да почистим България... утре може и да искат акция да запълваме дупките по пътищата, да строим магистрали...Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
ls1 написа:Днес пътувах до Балчик и обратно, никъде не видях чистене. Някой чисти ли изобщо?Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар