ravi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се включите ли в почистването на България?
Collapse
X
-
-
Kuku написа:Аз и преди съм го писал това....В Италия, в едно малко курортно селище на име Вила Роса, останах втрещен с покапващ от изплезване език, когато видях как се хвърлят кутия от цигари и опаковка от вафла през прозореца на колата.После забелязах, че наистина всички го правят, НООООООООО, познайте - всичко светеше от чистота
Коментар
-
coolboby написа:Kuku написа:Аз и преди съм го писал това....В Италия, в едно малко курортно селище на име Вила Роса, останах втрещен с покапващ от изплезване език, когато видях как се хвърлят кутия от цигари и опаковка от вафла през прозореца на колата.После забелязах, че наистина всички го правят, НООООООООО, познайте - всичко светеше от чистота
Коментар
-
gamma написа:coolboby написа:Бил съм на много места в Италия, и да, това е вярно, че навсякъде е чисто.
Коментар
-
Ще се включите ли в почистването на България?
Kuku написа:coolboby написа:Kuku написа:Аз и преди съм го писал това....В Италия, в едно малко курортно селище на име Вила Роса, останах втрещен с покапващ от изплезване език, когато видях как се хвърлят кутия от цигари и опаковка от вафла през прозореца на колата.После забелязах, че наистина всички го правят, НООООООООО, познайте - всичко светеше от чистотаFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
coolboby написа:gamma написа:coolboby написа:Бил съм на много места в Италия, и да, това е вярно, че навсякъде е чисто.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Re: Ще се включите ли в почистването на България?
Румен_Хинчев написа:На юг от река По започват проблемите на Италия .На север си е нещо различно по простата причина , че там от хилядолетия живеят потомците на лангобардите ( германска езикова група ).Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Re: Ще се включите ли в почистването на България?
_жоро_ написа:Румен_Хинчев написа:На юг от река По започват проблемите на Италия .На север си е нещо различно по простата причина , че там от хилядолетия живеят потомците на лангобардите ( германска езикова група ).FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
coolboby написа:gamma написа:coolboby написа:Бил съм на много места в Италия, и да, това е вярно, че навсякъде е чисто.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Андрей Гуляшки го обяснява това с обувките в една от книгите за Авакум Захов. С две думи - и у нас е било така, ама като са се позамогнали селяните около 50-те и заменили пръстените подове с дюшеме и черги, селянките забранили да се влиза с обувки в къщите. Аз лично ги разбирам, щото не им стига другото пране, че и черги да бухаш на реката. сега с тия ламинати, препарати и пр. няма особена нужда от това и мисля, че ще отпадне полека. по-скоро е неудобно да се събуваш.п.с. италиянците са си мърлячи малко.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар