Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се включите ли в почистването на България?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не знам какво е, аз не съм регистриран там. За Гугъл+ се колебая, но едва ли.Да, може би е хубаво да поизясним и доколко е нещо истинско и доколко е рекламна кампания на БТВ това почистване. И защо, вместо да ни тикат с остена да чистим щото иначе не сме ’иврупейци’, не са подпалили гъзовете на почистващите фирми с разследвания.

Коментар

НЕ! Може би ще се включа в такава инициатива, след като българинът си смени чипа.
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

ls1 написа:
        Не знам какво е, аз не съм регистриран там. За Гугъл+ се колебая, но едва ли.Да, може би е хубаво да поизясним и доколко е нещо истинско и доколко е рекламна кампания на БТВ това почистване. И защо, вместо да ни тикат с остена да чистим щото иначе не сме ’иврупейци’, не са подпалили гъзовете на почистващите фирми с разследвания.
        Щото почистващите фирми ще наплюят държавата, че допуска да съществуват колошари и безстопанствени кучета, които вадят боклуците от контейнерите и ги разхвърлят наоколо, за да проверят за нещо "ценно", после вятъра и дъжда ги "доразпределят". Е за това няма да чистя, щото основно грозните чумави клошари и псетата дето ни лаят и хапят по улиците, са причината за голямата мизерия, след това вече идва ред и на разхайтените наркоманчета и малолетни алкохолици, но това е защото няма държава ... Е кво да чистя ?
        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Аз ...мисля да отида. Дано не си остана само с мисленето. Искаше ми се ние да организираме нещо, по форумски, да почистим и после да седнем някъде на по бира. Миналата година се опитах да направя нещо,но ентусиазмът ми беше попарен. Да видим тая година какви ще ги свърша. Не ми се ходи сама,исках да си намеря компания. Някой от форума ще ходи ли и ако да - нека драсне едно лично да се разберем нещо.Записах се в нетя и чакам да ми се обадят,ама до момента - нищо.
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Irka написа:
            Някой от форума ще ходи ли
            От 64 гласували само 3 "ще ходят", предполагам че едната си ти Форумът и сега не ме разочарова! П.П. Да не съм погрешно разбран - нищо иронично няма в горното писание. Наистина се кефя, че толкова малко хора се поддават на подобни "кампании" от телевизии, собственост на сатрапите от БСП.

Коментар

Immortal написа:
              Irka написа:
              Някой от форума ще ходи ли
              От 64 гласували само 3 "ще ходят", предполагам че едната си ти
              Ми не. Не се записах в анкетата, да не стане ..."рибата още в морето, пък аз съм "наточила" тигана".
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

по мои впечатления българите сме едни от най-чистите в Европа. от друга страна, държавата ни е от най-нечистещите. заедно с унгарската.
                браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Твърдо НЕ!
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                    Твърдо НЕ!
                    Аз не споделям това мнение. Колкото пъти съм летял по Европата с полети от и за европейски държави, а не само от София, съм се убеждавал в обратното.При слизане от самолета, например на Хитроу, се минава през т.нар. ръкави, които се присъединяват към първата врата на самолета. За да се стигне до изхода се минава през т.нар. "бизнис класа". Не е имало случай да не бъда потресен от кочината, която остава след пътниците в този салон. Като се почне от обелки на дъвки и се стигне до обелки от банани и портокали, пласмасови бутилки и други отпадъци, всичко е по пода.На същото летище съм наблядавал как пътници, чакащи полета си седят на земята докато се подпират на многобройните седалки. Хапват си сникърси и дъвки, а опаковките хвърлят на земята до тях, въпреки че кошчето е на метър от тях!Прасета има на всякъде.
                    Няма начин да няма начин!

Коментар

Аз и преди съм го писал това....В Италия, в едно малко курортно селище на име Вила Роса, останах втрещен с покапващ от изплезване език, когато видях как се хвърлят кутия от цигари и опаковка от вафла през прозореца на колата.После забелязах, че наистина всички го правят, НООООООООО, познайте - всичко светеше от чистота

Коментар

nikolovvd написа:
                        kiro_of_the_day написа:
                        Твърдо НЕ!
                        Аз не споделям това мнение. Колкото пъти съм летял по Европата с полети от и за европейски държави, а не само от София, съм се убеждавал в обратното.При слизане от самолета, например на Хитроу, се минава през т.нар. ръкави, които се присъединяват към първата врата на самолета. За да се стигне до изхода се минава през т.нар. "бизнис класа". Не е имало случай да не бъда потресен от кочината, която остава след пътниците в този салон. Като се почне от обелки на дъвки и се стигне до обелки от банани и портокали, пласмасови бутилки и други отпадъци, всичко е по пода.На същото летище съм наблядавал как пътници, чакащи полета си седят на земята докато се подпират на многобройните седалки. Хапват си сникърси и дъвки, а опаковките хвърлят на земята до тях, въпреки че кошчето е на метър от тях!Прасета има на всякъде.
                        Прасета има навсякъде , Николов , ама има и гледачи Споделям твоите възгледи , а и на колегата през пост. Истината е , че трябва да се предвижда фактът че се чупи и замърсява. Пример : Немска тоалетна край магистрала - всичко е от неръждаема стомана , няма кранове , няма бутони и т.н. Деструктивните персони могат единствено да изтътрят всичката тоалетна хартия и да я изядат от яд .
                        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

nikolovvd написа:
                          kiro_of_the_day написа:
                          Твърдо НЕ!
                          Имах предвид,, че няма да се включа в кампанята - прасета има навсякъде - това е от ясно по-ясно.п.с. Впрочем чисто физически структурата на тялото на човека е най-близко до тялото на прасето... Интересно съвпадение...
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Kuku написа:
                            Аз и преди съм го писал това....В Италия, в едно малко курортно селище на име Вила Роса, останах втрещен с покапващ от изплезване език, когато видях как се хвърлят кутия от цигари и опаковка от вафла през прозореца на колата.После забелязах, че наистина всички го правят, НООООООООО, познайте - всичко светеше от чистота
                            Точно така !Всичко е до организация . Чистят постоянно .Апропо : Като съм в Италия по това се познава , че съм чужденец - единствен аз се разхождам до коша да си хвърля отпадъците когато пийваме бирички и пушим цигарки в паркчето за отдих.
                            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Ей тука бих почистил основно... :D

Коментар

Не, точно в тази кампания няма да се включим, но по собствена инициатива сме почиствали обществени места.Не разбирам защо трябва някой да ме организира за да правя нещо, което искам и когато искам.

Коментар

Working...
                                X