Не знам какво е, аз не съм регистриран там. За Гугъл+ се колебая, но едва ли.Да, може би е хубаво да поизясним и доколко е нещо истинско и доколко е рекламна кампания на БТВ това почистване. И защо, вместо да ни тикат с остена да чистим щото иначе не сме ’иврупейци’, не са подпалили гъзовете на почистващите фирми с разследвания.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се включите ли в почистването на България?
Collapse
X
-
ls1 написа:Не знам какво е, аз не съм регистриран там. За Гугъл+ се колебая, но едва ли.Да, може би е хубаво да поизясним и доколко е нещо истинско и доколко е рекламна кампания на БТВ това почистване. И защо, вместо да ни тикат с остена да чистим щото иначе не сме ’иврупейци’, не са подпалили гъзовете на почистващите фирми с разследвания.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Аз ...мисля да отида. Дано не си остана само с мисленето. Искаше ми се ние да организираме нещо, по форумски, да почистим и после да седнем някъде на по бира. Миналата година се опитах да направя нещо,но ентусиазмът ми беше попарен. Да видим тая година какви ще ги свърша. Не ми се ходи сама,исках да си намеря компания. Някой от форума ще ходи ли и ако да - нека драсне едно лично да се разберем нещо.Записах се в нетя и чакам да ми се обадят,ама до момента - нищо."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka написа:Някой от форума ще ходи ли
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Твърдо НЕ!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Аз и преди съм го писал това....В Италия, в едно малко курортно селище на име Вила Роса, останах втрещен с покапващ от изплезване език, когато видях как се хвърлят кутия от цигари и опаковка от вафла през прозореца на колата.После забелязах, че наистина всички го правят, НООООООООО, познайте - всичко светеше от чистота
Коментар
-
nikolovvd написа:kiro_of_the_day написа:Твърдо НЕ!FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
nikolovvd написа:kiro_of_the_day написа:Твърдо НЕ!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Kuku написа:Аз и преди съм го писал това....В Италия, в едно малко курортно селище на име Вила Роса, останах втрещен с покапващ от изплезване език, когато видях как се хвърлят кутия от цигари и опаковка от вафла през прозореца на колата.После забелязах, че наистина всички го правят, НООООООООО, познайте - всичко светеше от чистотаFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар