Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ауди-то на дядо е произведено през 1969 г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ауди-то на дядо е произведено през 1969 г.

Аудито на дядо ми е произведено през 1969 г. Колицата все още си му служи добре, но един ден жилото за съединителя му се къса. Гледали го селските майстори, ама файда никаква. Жилото обаче са го рязали и не може да се използва, за да се направи ново. Питането ми е някой знае ли къде може да се поръча част за толкова стар автомобил?

Мисля, че някъде в Княжево възстановяват стари жила или правят нови.Дано някой колега подскаже къде.
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino, от това жило не може да се направи ново със същия размер. То буквално е унищожено. Нарязано е на няколко части, от които едната липсва. Иначе ще се опитам за му изнамеря снимка в нета, за да ви го покажа. Това ще стане обаче утре, щото ЕСТНЕТ е единствения доставчик на нет в Горна баня и нали са големи "професионалисти" ще дойдат чак утре да ми видят модема, при положение,че се обадих снощи. Нямам думи и за тия нещастници, монополисти при това в Г.Б.

Коментар

Nino написа:
        Мисля, че някъде в Княжево възстановяват стари жила или правят нови.Дано някой колега подскаже къде.
        Точно колега!Значи както каза само носиш старото и по него изработват напълно ново, старото не го възстановяват.Така че потарси майстора в Княжево и проблема ти е решен!!!
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Ето снимка на Ауди-то http://www.audi.com/etc/medialib/cms....0870.File.pdfДядо иска да го продаваме,но аз още се дърпам. По-добре да си поседи още в гаража. То си е в движение, регистрирано е, има дори и гражданска отговорност.

Коментар

doofiat написа:
            Ето снимка на Ауди-то http://www.audi.com/etc/medialib/cms....0870.File.pdfДядо иска да го продаваме,но аз още се дърпам. По-добре да си поседи още в гаража. То си е в движение, регистрирано е, има дори и гражданска отговорност.
            Преди години в квартала се подвизаваше едно такова Audi 80, само че беше от четиривратата версия
            Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
            Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
            Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
            Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

doofiat написа:
              Дядо иска да го продаваме
              И аз тия дни направих последното кръгче с на баща ми Тойотата 1970 год. По-добре не я продавайте, че после ще ви е мъчно за нея На мен например сега ми е гадничко щото все пак целият ми живот е минал с тая количка, а аз я спазарих набързо
              Bravo 1.6 16v

Коментар

самото жило трябва да се намира отделно на метър. аз в гаража си имам метри жило, самия накрайник може да се запой или да се залепи с подходящо лепило и всичко е наред

Коментар

Working...
                X