Аз гледах и клипа от първия пост, и клипа на ферариста. Разликата в поведението на двамата е ОГРОМНА ! Сега моралистите, ай не се изцепвайте, че никога не превишавате скороста, и не сте опитвали, колко ще ви вдигне каляската ! Само си чешете езиците ( пръстите) ! Колко от Вас са минавали през една и същя дупка веднъж с 20 и веднъж със 150 км/ч , че ми развивате теории за дупките ? Ако има дупка на пътя, през която като мина с 20 км/ч може да ми откачи колелото, то същата дупка не се усеща като минеш със 150 км/ч през нея. То трябва да е ега ти и ямята за да те хвърли с тая скорост, а ако е такава яма, със сигурност ще я видиш от далеч и ще намалиш. Като не можете да карате бързо, налягайте си парцалките плътно в дясно и карайте с 20 км/ч , че току виж притичала някоя дупка по пътя :D Има бързо каране има и лудо каране . Аз карам бързо, ферариста също. Оня от първия пост кара лудо, за това го плюем. Защото не зачита никакви правила на пътя и се мисли за велик. Е ние не сме велики, просто сме бързи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шофиране бързо, но предпазливо!?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nedialk00
по принцип Ферарист от клипчето кара много добре, аз карам по същия начин, но на мен скороста ми се вижда прекалено висока, незнам може би камерата лъже, но да вдигаш 180-190 по такъв път за мен си е опит за самоубийство, мани дупките, едно куче да излезе и си готов. аз извънградско карам между 100-120, при изпреварвания съм стигал и до 160-170, но това са единични случаи
Коментар
-
nedialk00 написа:при изпреварвания съм стигал и до 160-170, но това са единични случаиAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:nedialk00 написа:при изпреварвания съм стигал и до 160-170, но това са единични случаиОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
nedialk00
е 140 е ОК абе куче образно казано казах, то зависи и от шофьора де, ако е по страхлив едно куче може да го накара да направи зиг-заг и е до там пък да не се случва да излиза нещо по-голямо другия е фактор също е важен - познаването на пътя иначе много добро шофиране, просто мислех, че е доста по висока скороста
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Аз гледах и клипа от първия пост, и клипа на ферариста. Разликата в поведението на двамата е ОГРОМНА ! Сега моралистите, ай не се изцепвайте, че никога не превишавате скороста, и не сте опитвали, колко ще ви вдигне каляската ! Само си чешете езиците ( пръстите) ! Колко от Вас са минавали през една и същя дупка веднъж с 20 и веднъж със 150 км/ч , че ми развивате теории за дупките ? Ако има дупка на пътя, през която като мина с 20 км/ч може да ми откачи колелото, то същата дупка не се усеща като минеш със 150 км/ч през нея. То трябва да е ега ти и ямята за да те хвърли с тая скорост, а ако е такава яма, със сигурност ще я видиш от далеч и ще намалиш. Като не можете да карате бързо, налягайте си парцалките плътно в дясно и карайте с 20 км/ч , че току виж притичала някоя дупка по пътя :D Има бързо каране има и лудо каране . Аз карам бързо, ферариста също. Оня от първия пост кара лудо, за това го плюем. Защото не зачита никакви правила на пътя и се мисли за велик. Е ние не сме велики, просто сме бързи.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:на мен тия,които карат бързо не ми пречат...пречат ми обаче тия,които карат навсякъде с една и съща скорост...няма град,няма село,няма ограчение...нищо не го ебе. И накрая точно тоя никой не го спира или снима,защото винаги ще му мигнат. А аз малко да се увлека и пропусна някое ограничение 60 и...от храстите излиза някой с палка. Аз реално извънградско карам с 100-120 зависи от пътя...на места където няма полЮцаи мога и до 140 да стигна...Но повече освен ако не съм на магистрала не вдигам,защото тая кола при първата копка ще ме метне нанякъде. Окачването ми е такова,а и с тия 100 дизелови магарета . Но тия селяни,които навсякъде ми къпят със 90-100 ме побъркват. На някой прав участък го настигаш...той си кара,лесно го изпреварвам,но стигам населено място,намалявам до около 60 и тоя отзад ме застига и почва да ми свири или директно ме "взима" и след населеното място пак се повтаря. Е кво да го правиш такъв?
Коментар
-
paralesa написа:...тя една дупка ще притича и ще......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
paralesa написа:Dido_Lyubenov написа:Аз гледах и клипа от първия пост, и клипа на ферариста. Разликата в поведението на двамата е ОГРОМНА ! Сега моралистите, ай не се изцепвайте, че никога не превишавате скороста, и не сте опитвали, колко ще ви вдигне каляската ! Само си чешете езиците ( пръстите) ! Колко от Вас са минавали през една и същя дупка веднъж с 20 и веднъж със 150 км/ч , че ми развивате теории за дупките ? Ако има дупка на пътя, през която като мина с 20 км/ч може да ми откачи колелото, то същата дупка не се усеща като минеш със 150 км/ч през нея. То трябва да е ега ти и ямята за да те хвърли с тая скорост, а ако е такава яма, със сигурност ще я видиш от далеч и ще намалиш. Като не можете да карате бързо, налягайте си парцалките плътно в дясно и карайте с 20 км/ч , че току виж притичала някоя дупка по пътя :D Има бързо каране има и лудо каране . Аз карам бързо, ферариста също. Оня от първия пост кара лудо, за това го плюем. Защото не зачита никакви правила на пътя и се мисли за велик. Е ние не сме велики, просто сме бързи.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Ако има дупка на пътя, през която като мина с 20 км/ч може да ми откачи колелото, то същата дупка не се усеща като минеш със 150 км/ч през нея
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:paralesa написа:...тя една дупка ще притича и ще......Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Колегата предполагам говори за 1 дупка по пътя, а не за много дупки с път около тях, какъвто е случая там.......
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар