BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шофиране бързо, но предпазливо!?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
-
emzo написа:Едвам те изтраях аз тебе, за навигатор НЕ ставаш Най-мразя някой да ми казва как да карам, ама нали карах чужда кола ... трая сиA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Те така съм и аз като ВО всичките ми актове за превишена скорст, а сега по обективни причини спазвам всички възможни ограничения И гледам как различни типове, правят луди нарушения и се разминават с АКТ-а, аз ако ги направя сигурен съм 4 патрулки ще има на мястото Късмет........Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Ники, адмирации за стила на шофиране, все едно аз съм те учил В интерес на истината от както разбрах че ще ставам татко карам по внимателно / в часта с високата скорост/.Дразни ме обаче факта че освен че не сме толерантни на пътя, има шоФЕРи дето дори не познават сигналите при шофиране, много често когато тръгна да изпреварвам колона /София Русе е пълно с тирове/и имам видимост умишлено карам в насрешното с пуснат мигач за да могат и другите да се изнесът, обаче като случи някой льохман зад мен и не знае що го правя, седи и си чака и задържа колоната. А повярваите ми доста по лесно и приятно се пътува когато е в комплект с някой който ти помага на пътя.пп ВО, мен от акт не ме е страх, иначе как се класирам за календара на кат.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
nikolovvd написа:Защо тези, които имат по 40-50 000 км годишно зад гърба си и мислят, че могат да си позволят да карат "Бързо и внимателно", се ядосват на тези, които карат по-бавно, защото са сметнали, че уменията им и скромните 9-10 000 км на година не им позволяват да карат с повече от 70-80 км/ч.Нима не ви е минавало през ума, че каращият пред вас може да е болен, пиян, изморен и т.н. и пораде тази причина кара бавно?Толерантност колеги, това е основната дума на пътя. Карайте си кой с колкото му позволява разума, но когато около вас няма никой. Когато настигнете някой предположете най-лошото, че водача е пиян, че е взел книжка преди дни или че няма книжка и е взел колата без да знаят родителите му.Не включвам тези с купените книжки, защото те обикновенно не карат бавно.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Моя инструктор преди години, беше казал на един негов ученик:- Ти книжка ще вземеш, ама шофьор нема да станеш никога!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Ето ви малко бързи и внимателни състезатели в квалификациите на видинския кръг от дрефт шампионата на България.http://www.youtube.com/watch?v=M7KNfUHw1f8Ето малко от "кухнята"!http://www.youtube.com/watch?v=SnvlR...eature=relatedНяма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolce написа:...а и рядко ми се случва да карам в такива прави и прегледни участъци. ...
Коментар
-
Immortal написа:УЖАС! УЖАС! Такова нещо скоро не ми се беше случвало. След това ми се наложи ремонт на окачването (за което вече се похвалих).Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
S_BANKOV написа:Immortal написа:УЖАС! УЖАС! Такова нещо скоро не ми се беше случвало. След това ми се наложи ремонт на окачването (за което вече се похвалих).
Коментар
-
nikolovvd написа:Ето ви малко бързи и внимателни състезатели в квалификациите на видинския кръг от дрефт шампионата на България.http://www.youtube.com/watch?v=M7KNfUHw1f8Ето малко от "кухнята"!http://www.youtube.com/watch?v=SnvlR...eature=relatedОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Много внимават. Можеше да се поотпуснат малко, на пистата всичко е обезопасено. Общо взето го докарват, но ще се научат. Има време. Малии, с едно такова тунинговано, Лебедово езеро ще им изтанцувам на тая писта Само дето няма кой да ме пусне на една такава кушийкаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар