ФЕРАРИСТ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шофиране бързо, но предпазливо!?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
kiselo написа:ФЕРАРИСТ написа:Тва на клипа е днешното ми "бързо, но предпазливо" ходене от СТЗГ до Сливен, снимано е от Стара до Нова Загора, щото камерата нямаше повече батерия......Да - принципно бързах, дори бих казал че доста бързах........Отлично разбирам че пускането на това във форум със изключително висок морал по отношение на превишената скорост не е особенно добра идея, тъй като ся ще скокнат да ми обясняват какъв самоубиец съм, как ако не себе си мога да претрепя някой друг, и прочее от сорта, но като цяло аз данък за мнението на хората не плащам, оцелял съм без ПТП зад волана вече 18 години, така че нали......Плюс това както е ясно, всеки понякога има случай когато му се налага по една или друга причина да се юрне по тоя начин.......и да няма как да "тръгне по рано" за да стигне навреме.....http://www.youtube.com/watch?v=zT_C7...ature=youtu.beП.П - на 8.30 минута почти винаги има куки който обаче не спират, а само снимат......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
That`s what i`m talking about....Основните разликине мога да видя каква ти е средната скорост, но ми се струва, че често караш със повече от 160км/ч)Старая се да поддържам около 120-130км/ч (като понякога откровено като съм сам на пътя помпя до 160-170-180...на магистралата до колкото може)Ускоряваш доста по бързо Като сменяш предавки се чува - Фъссссс Фъссссс Мноо връй туй купе бре....Аз за 15 минути не видях да притесни някой колегата пък незнам за вас...Да не видях и някой дето да се влачи с такава скорост, че да пречи на останалите...Но в общи линии и аз видам себе си в това шофиране...Намяляш си прилично и си караш спокойно зад колоната и колата когато не можеш да я изпревариш. Като има път, видимост, и мерак настъпваш колко ти е кеф...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
На мен пък много ми хареса как караш.... според мене е тоя с реното дето караше на метър- два зад камиона по едно време в средата на пътя почти и нито изпредварва нито вижда нещо е много по опасен от теб ... дето си с по хубава кола, стой на дистанция да можеш да реагираш при всяка сотуация и както каза колегата горе като имаш видимост и път гас колкото може... Нещо много ме радва белия свят на купе... жалко че моето е зелено
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Тва на клипа е днешното ми "бързо, но предпазливо" ходене от СТЗГ до Сливен, снимано е от Стара до Нова Загора, щото камерата нямаше повече батерия......Да - принципно бързах, дори бих казал че доста бързах........Отлично разбирам че пускането на това във форум със изключително висок морал по отношение на превишената скорост не е особенно добра идея, тъй като ся ще скокнат да ми обясняват какъв самоубиец съм, как ако не себе си мога да претрепя някой друг, и прочее от сорта, но като цяло аз данък за мнението на хората не плащам, оцелял съм без ПТП зад волана вече 18 години, така че нали......Плюс това както е ясно, всеки понякога има случай когато му се налага по една или друга причина да се юрне по тоя начин.......и да няма как да "тръгне по рано" за да стигне навреме.....http://youtu.be/zT_C7AcehEQП.П - на 8.30 минута почти винаги има куки който обаче не спират, а само снимат......Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
На това клипче на Ферариста все едно, че аз карам. Само дето моя кораб няма турбинка и е малко по-тромав.В интерес на истината, и аз ви бях приготвил подобно клипче (Ямбол - Сливен), на което през цялото време се вижда и скоростомера ми, но е обърнато на 90 градуса... щях да го обръщам с нещо и тогава да го пускам, но Ники ме изпревари
Коментар
-
BO написа:Е, добре де, не ви ли е страх от АКТ за превишена скорост? Говоря принципно.
Коментар
-
BO написа:Е, добре де, не ви ли е страх от АКТ за превишена скорост? Говоря принципно.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Защо тези, които имат по 40-50 000 км годишно зад гърба си и мислят, че могат да си позволят да карат "Бързо и внимателно", се ядосват на тези, които карат по-бавно, защото са сметнали, че уменията им и скромните 9-10 000 км на година не им позволяват да карат с повече от 70-80 км/ч.Нима не ви е минавало през ума, че каращият пред вас може да е болен, пиян, изморен и т.н. и пораде тази причина кара бавно?Толерантност колеги, това е основната дума на пътя. Карайте си кой с колкото му позволява разума, но когато около вас няма никой. Когато настигнете някой предположете най-лошото, че водача е пиян, че е взел книжка преди дни или че няма книжка и е взел колата без да знаят родителите му.Не включвам тези с купените книжки, защото те обикновенно не карат бавно.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:Защо тези, които имат по 40-50 000 км годишно зад гърба си и мислят, че могат да си позволят да карат "Бързо и внимателно", се ядосват на тези, които карат по-бавно, защото са сметнали, че уменията им и скромните 9-10 000 км на година не им позволяват да карат с повече от 70-80 км/ч.Нима не ви е минавало през ума, че каращият пред вас може да е болен, пиян, изморен и т.н. и пораде тази причина кара бавно?Толерантност колеги, това е основната дума на пътя. Карайте си кой с колкото му позволява разума, но когато около вас няма никой. Когато настигнете някой предположете най-лошото, че водача е пиян, че е взел книжка преди дни или че няма книжка и е взел колата без да знаят родителите му.Не включвам тези с купените книжки, защото те обикновенно не карат бавно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар