Dido_Lyubenov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шофиране бързо, но предпазливо!?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ls1 написа:Dido_Lyubenov написа:ls1 написа:Абе карам си аз жипа и неква трошка пред мен с лепенки ’деца в колата’ и две лапета на задната седалка. Игаси нагла трошката. И едвам кара, с дивидисе. Аз му светкам оня ми намаля още, щот още една трошка отпред се появила. Кажете сега, момци, язе що да прая?!Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Princo написа:Изводи от темата:Извод №1 Закона е перфектно написан и всеки е длъжен да го спазва,ако ли не го спазва,трябва да лежи 20 години в затвора.Извод №2 Дори някой да е отнел предимство и е причинил тежко ПТП,виновен е този,който е карал с превишена скорост.Извод №3 Младите,които превишават скоростта са малоумни хора,които трябва да бъдат спирани на пътя и да бъдат пребивани от бой.Извод №4 Мотористите също не са хора и винаги са виновни,дори ако някой ги засече и ги убие на място.Извод №5 На всеки 5 км. трябва да има патрулка или камера.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Princo написа:Изводи от темата:Извод №1 Закона е перфектно написан и всеки е длъжен да го спазва,ако ли не го спазва,трябва да лежи 20 години в затвора.Извод №2 Дори някой да е отнел предимство и е причинил тежко ПТП,виновен е този,който е карал с превишена скорост.Извод №3 Младите,които превишават скоростта са малоумни хора,които трябва да бъдат спирани на пътя и да бъдат пребивани от бой.Извод №4 Мотористите също не са хора и винаги са виновни,дори ако някой ги засече и ги убие на място.Извод №5 На всеки 5 км. трябва да има патрулка или камера.jenshen73 написа:Принко е на 16+, освен ако не е станал на 19 ... но преди 2 години на Китен беше със жълто около човчицата та за това не му се връзвам. Но е млад и готин, а и лафчето с него върви смело SmileAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
@Princo: Стига рева бе, къв морал съм ти чел Половината тук излязоха Шумахер-и или наследниците му, а другата половина Райконен-и. Само аз и още неколцина след катастрофно и с деца се мъчим да ви обясним, че за гробищата ред няма, но не искате да чувате - морал било... Спокойно, на никой не искам да вменявам как да живее - по-горе писаха, ако няма ЗДвП - ще е анархия и всеки ще кара както може, а някои - дори и по диагонал...Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:@Princo: Стига рева бе, къв морал съм ти чел Половината тук излязоха Шумахер-и или наследниците му, а другата половина Райконен-и. Само аз и още неколцина след катастрофно и с деца е мъчим да ви обясним, че за гробищата ред няма, но не искате да чувате - морал било... Спокойно, на никой не искам да вменявам как да живее - по-горе писаха, ако няма ЗДвП - ще е анархия и всеки ще кара както може, а някои - дори и по диагонал...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Immortal написа:Аз обаче ти гарантирам, че ако един Москвич, движещ се със 130 по магистралата (не ми казвайте че не може, щото от опит знам, че може) трябва да спре, ще му отнеме повече време и повече път, отколкото времето и пътя на една нова, съвременна кола, движеща се със 150.Законът е направен така, че и най-калпавия автомобил, който е в движение (Москвич е добър пример за това), да може да спре при възникване на опасност. Затова, знам че съм в нарушение, аз си позволявам да превишавам скоростта където може, като винаги имам 1 на ум. И съм сигурен, че като видиш отзад фарове, няма да разбереш дали са на Москвич или на Ланча... Само дето аз с Ланчата ще спра, пък Москвича може и да не може.Това е моята логика. Някои може и да я намират за грешна - но аз си признавам - позволявам си разумно да нарушавам някои от правилата.
Коментар
-
Airfan написа:Ти не си глупав мъж, така че замисли се сега, в белите страни, които не са имали Москвич, в които автомобилите са вдигали 240 преди повече от 30 години, в които АБС-ът е въведен преди повече от 20 години, как може и при тях да е 90 ограничението, че тук там е и 80. Как? Или и те предвиждат движение на нашенски Москвич?
Коментар
-
Princo написа:Изводи от темата:Извод №1 Закона е перфектно написан и всеки е длъжен да го спазва,ако ли не го спазва,трябва да лежи 20 години в затвора.Извод №2 Дори някой да е отнел предимство и е причинил тежко ПТП,виновен е този,който е карал с превишена скорост.Извод №3 Младите,които превишават скоростта са малоумни хора,които трябва да бъдат спирани на пътя и да бъдат пребивани от бой.Извод №4 Мотористите също не са хора и винаги са виновни,дори ако някой ги засече и ги убие на място.Извод №5 На всеки 5 км. трябва да има патрулка или камера.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Дидо, Дидо нямаш представа колко истина има в думите ти. С едно приятелче, Кирчо, подвизаващ се във форума с ник Зеленилката, стояхме на паркинга на Била и наблюдавахме как се учат да паркират назаден, първо се посмяхме, после гледахме стреснато и накрая се изнесохме с риск за живота си и колите си. Аз съм на мнение че за да имаш разрешетелно и фирма за автоинструктор трябва да имаш БАЗА с ПОЛИГОН, и Учебна зала. Моя инструктор ме караше да настъпя рязко газта на ладата/курса съм го карал зимата/ за да занесе и после да изправя волана за да вкарам колата между конусите който е наредил. Сега не могат да паркират на заден.Ама като се замисля те и инструкторите не са виновни като се налага да учат разни лигльовци и лигли родени със синдрома на богатия сперматозоид и който по дифолт са безсмъртни и компетентни.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Няма такъв филм бързо и предпазливо. Двете понятия са срещуположни.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
ls1 написа:Къф кеф, да се изсмееш на този дето се учи. Затова за да не ви се смеят докато се учите - купувайте си книжки, това ли е извода?Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар