Dido_Lyubenov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шофиране бързо, но предпазливо!?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Immortal написа:Dido_Lyubenov написа:Пича бил горд с постъпката си :D Бачкал в Телепол, и сигурно е решил че е безсмъртенEX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Само да вметна за Москвича-тая кола излиза от завода с 4 бутални апарати по лиценз на Лукас,250мм дискове и доволно големи барабани отзад,двукръгова спирачна система с разпределител който при авария на един от двата кръга автоматично го затваря и колата остава със спирачки.Все неща,които са доста по-малки или липсват на немалко по-съвременни автомобили.Така,че при изправност колата ще спре доста добре.И аз говоря от личен опит По-скоро проблемът е в изправността като цяло на автомобилите движещи се по пътищата.А в частност ми се струва,че просто се чудиш как да се оправдаеш за това,че караш над ограничението :DEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
nedialk00
muns61 написа:Мотористите от вчерашните новини също са били "Бързи и предпазливи"!
Коментар
-
mnpenchev
itan75 написа:П.П-БензинМаслоВелпапе от клипа не може да се отрче,че бяга много.Това е хулигана на аутобана .И да БМВ имат страхотни спирачки-заводско излизат с Текстар.И няма БМВ ударено отзад трябва да знаете :PФЕРАРИСТ написа:Да бе да......щом закона може да изкара 1 кмч "скорост несъобразена с пътните условия" значи е много обективен......
Коментар
-
Е, как да постъпиш - рЕзко в десно, меташ се у поляната, за да не пречиш на жиПа и да не ботурясаш трошката, а после черния жиП настига трошката и я избутва от пътя, защото не може гнидоподобни автомобили да му се пречкат на бързането към поредния ергенски запой Така всички са доволни - ти си избегнал ударите с другите МПС-та и си се метнал в полето.... трошката е избутана, и поставена на мястото си.... а келешите у жиПа си шмъркат цела вечер у кръчмата!
Коментар
-
mnpenchev написа:itan75 написа:П.П-БензинМаслоВелпапе от клипа не може да се отрче,че бяга много.Това е хулигана на аутобана .И да БМВ имат страхотни спирачки-заводско излизат с Текстар.И няма БМВ ударено отзад трябва да знаете :PФЕРАРИСТ написа:Да бе да......щом закона може да изкара 1 кмч "скорост несъобразена с пътните условия" значи е много обективен......Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
ls1 написа:Абе карам си аз жипа и неква трошка пред мен с лепенки ’деца в колата’ и две лапета на задната седалка. Игаси нагла трошката. И едвам кара, с дивидисе. Аз му светкам оня ми намаля още, щот още една трошка отпред се появила. Кажете сега, момци, язе що да прая?!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
ls1 написа:Абе карам си аз жипа и неква трошка пред мен с лепенки ’деца в колата’ и две лапета на задната седалка. Игаси нагла трошката. И едвам кара, с дивидисе. Аз му светкам оня ми намаля още, щот още една трошка отпред се появила. Кажете сега, момци, язе що да прая?!Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Изводи от темата:Извод №1 Закона е перфектно написан и всеки е длъжен да го спазва,ако ли не го спазва,трябва да лежи 20 години в затвора.Извод №2 Дори някой да е отнел предимство и е причинил тежко ПТП,виновен е този,който е карал с превишена скорост.Извод №3 Младите,които превишават скоростта са малоумни хора,които трябва да бъдат спирани на пътя и да бъдат пребивани от бой.Извод №4 Мотористите също не са хора и винаги са виновни,дори ако някой ги засече и ги убие на място.Извод №5 На всеки 5 км. трябва да има патрулка или камера.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
kosta84bg написа:Знаете ли защо всъщност има Закон за движение по пътищата? Защото ако го няма всеки ще кара така, както се чувства "уверен" и по своя "разумна" преценка за "безопасност". И ще стане мармалад...Точно за това е ЗАКОНА - да има ред. В закона няма субективизъм, няма избор, няма "бързо, но безопасно", има 90 км/ч извън града, 130 км/ч на магистрала. Това е, без значение дали си с Москвич или с Порше. Шофирал съм в САЩ - ограничението е около 110 км/ч на магистралата (65 мили) и го спазват всички, включително Мустанги и Корвети.Редът създава предвидимост, а предвидимостта е нещо хубаво. Това означава, че като погледнеш в огледалото за обратно виждане преди да изпревариш и не видиш никой, то тогава в следващите 5-10 сек си ОК. Ако обаче някой напъва със 260 км/ч - не си ОК, а си в новините. В показания видео клип е показано нещо, което според мен трябва да бъде престъпление, а не просто административно нарушение.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Princo написа:Изводи от темата:Извод №1 Закона е перфектно написан и всеки е длъжен да го спазва,ако ли не го спазва,трябва да лежи 20 години в затвора.Извод №2 Дори някой да е отнел предимство и е причинил тежко ПТП,виновен е този,който е карал с превишена скорост.Извод №3 Младите,които превишават скоростта са малоумни хора,които трябва да бъдат спирани на пътя и да бъдат пребивани от бой.Извод №4 Мотористите също не са хора и винаги са виновни,дори ако някой ги засече и ги убие на място.Извод №5 На всеки 5 км. трябва да има патрулка или камера.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар