Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шофиране бързо, но предпазливо!?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

S_BANKOV написа:
    И на Българене има какво да се подуши, има камера с много добра резолюция и номера с лака на регистрационните табели не минава, снима перфектно
    Къде на Българене, защото аз там много много не карам с ораничението, минавам транзит :D.
    Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

ох... искам бензина да стане 5 кинта, че професорите да не се пречкат повече по пътищата, а да ги чета само как разсъждават из форумите

Коментар

r51 написа:
        ох... искам бензина да стане 5 кинта, че професорите да не се пречкат повече по пътищата, а да ги чета само как разсъждават из форумите
        на 5 лв. бензин ще имаш достатъчно време да ги четеш
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

r51 написа:
          И ти само ще гледаш замечтано, щото и хляба ще поскъпне. Нали знаеш - и по 10лв да е литъра, пак ще караме, и без пари да го дават, пак ще си го крадем !
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
            Нали знаеш - и по 10лв да е литъра, пак ще караме, и без пари да го дават, пак ще си го крадем !
            Е те т’ва е лаф
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              Dido_Lyubenov написа:
              Нали знаеш - и по 10лв да е литъра, пак ще караме, и без пари да го дават, пак ще си го крадем !
              Е те т’ва е лаф
              От дърти кочове - дърти лафове. То не, че остана от къде да се краде гориво, но важното е, че мерната единица ще крадем
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Да се смееш ли, да плачеш ли ? :D Колко полицая са необходими за да спрат автомобил за проверка - ето и отговора: http://dnes.dir.bg/news/patni-politz...6?nt=9Това ми напомня на вица с крушката
                Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Като прочетеш статията и се замислиш може пък и това да е начина. Първо че няма да го има момента ’ти мен спря, тоз зад мен що не го спря’. Освен това подкупа става да не кажа невъзможен. Първо много народ полицаи, второ спрени няколко автомобила едновременно. Едни хора пишат актовете, няма да има мотане. Виждат те в нарушение, спират те, пишат ти акта и заминаваш възможно най-бързо без да имаш възможност за корупция. Не виждам защо не. По-добре ли е сега?Лошото според мен е друго. Едва ли навсякъде могат да се сформират по няколко такива екипа и вместо 3 поста през няколко километра ще има само един. Аз все пак си оставам привърженик на камерите, много и навсякъде. Превишиш скоростта - честитка.

Коментар

Мотористите от вчерашните новини също са били "Бързи и предпазливи"!
                    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                      Да се смееш ли, да плачеш ли ? :D Колко полицая са необходими за да спрат автомобил за проверка - ето и отговора: http://dnes.dir.bg/news/patni-politz...6?nt=9Това ми напомня на вица с крушката
                      Поредната скапана акция.......най - мразя да ми губят времето на пътя и да ме спират безпричинно.......
                      Alfa 156 2.0 TS
                      Alfa 156 20VTurbo
                      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                      Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                        Dido_Lyubenov написа:
                        Поредната скапана акция.......най - мразя да ми губят времето на пътя и да ме спират безпричинно.......
                        Вярно си е, напомня ми как една вечер при акция ме спираха 8 пъти от Младост до Люлин, накрая си бях хвърлил документите на седалката до мен и когато ме спряха на метрото в Люлин 10 просто ги събрах и им ги дадох. А те любезно ме предопредиха че в Люлин 6 където живеех има пост и се обадиха да не ме спират.
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Ето тоя е карал бързо и препазливо http://www.dnes.bg/crime/2012/05/08/...-4-koli.158225 Забележете марката на автомобила На тея трябва да им вземат книжките, само докато си купят "Фау-Ве", разбираш ли ! Май трябва да я забранят тая марка у нас :D Като и още няколко с подобна слава на "бегачки".
                          Прикачени файлове

Коментар

Те сами се унищожават, жалко за Фиата и за мачката.Като искат да дърпат ръчни да си намерят един голям празен плац и да дарпат докато си претаковат главините.Ебре и аз редовно я ползвам ръчната, ама все пак мисля къде и кога. А и добре че не е нацелил някоя дупка докато се е парзалял че сниммката щеше да е с таванка.
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Пича бил горд с постъпката си :D Бачкал в Телепол, и сигурно е решил че е безсмъртен

Коментар

Знаете ли защо всъщност има Закон за движение по пътищата? Защото ако го няма всеки ще кара така, както се чувства "уверен" и по своя "разумна" преценка за "безопасност". И ще стане мармалад...Точно за това е ЗАКОНА - да има ред. В закона няма субективизъм, няма избор, няма "бързо, но безопасно", има 90 км/ч извън града, 130 км/ч на магистрала. Това е, без значение дали си с Москвич или с Порше. Шофирал съм в САЩ - ограничението е около 110 км/ч на магистралата (65 мили) и го спазват всички, включително Мустанги и Корвети.Редът създава предвидимост, а предвидимостта е нещо хубаво. Това означава, че като погледнеш в огледалото за обратно виждане преди да изпревариш и не видиш никой, то тогава в следващите 5-10 сек си ОК. Ако обаче някой напъва със 260 км/ч - не си ОК, а си в новините. В показания видео клип е показано нещо, което според мен трябва да бъде престъпление, а не просто административно нарушение.
                                Fiat Bravo TD 100, 1998 г.
                                Ауди 80 1.6, 101 кс, 1994 г.

Коментар

Working...
                                X