snake написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шофиране бързо, но предпазливо!?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Абе то и аз на последък си спазвам ограниченията, но все пак камерите и "стоянките" на патрулките са известни :D На всичко отгоре, има много пътища, които никой не следи ... и все пак се съобразявам с много фактори, преди да смачкам газтаОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Надушваш... Хммм. Какво пиеш за такова обоняние? :D Онзи ден в Плевен бяха сложили радар на една от най-разбитите улици, по която карам с 40 и заобикалям дупки и фрезованото за ремонт. За плевенчани - на Балклия, точно пред Авторай и мереха тези, дето идват от центъра.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
dikanio написа:Само принцеса Лея (ele) липсва :D Много странно, че не пише в тая тема, защото е точно като за нея.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
ls1 написа:Щото това ще ограничи силно потреблението на гориво, а всички правителства ЛАПАТ здраво от акциз. Е примерно моя сценик в ръководството му пише че над 105км/ч разхода рязко се вдига с 25-30%.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Въздушното съпротивление нараства с квадрата на скоростта и при високи скорости аеродинамиката е важна. Ван с висока скорост - ламя! Имах известно време едно ванче Тойота Hiace 2,4 бензинопил, май около 130 коня. Карах я само на газ и гореше с нормално каране 10 на извънградско. При гонене с 160 - 170 гореше 22/100!Никой няма интерес от намаляване на консумацията на гориво, освен потребителите. Ама не зависи от нас, пък и искаме много коне...Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
dikanio написа:Само принцеса Лея (ele) липсва :D Много странно, че не пише в тая тема, защото е точно като за нея.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Някой от вас карал ли е кола с ограничител на 90км/ч? Аз съм...не го пожелавам на никой...а някой пенсионер пред теб да кара със 75 и ти трябва 3км прав чист участък да го изпревариш...кошмарно е....Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Immortal написа:(Това е било закон през 80-те в САЩ - колите да вдигат само до 140 км/ч. Сега е премахнат. Не знам защо.)Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
kiselo написа:Някой от вас карал ли е кола с ограничител на 90км/ч? Аз съм...не го пожелавам на никой...а някой пенсионер пред теб да кара със 75 и ти трябва 3км прав чист участък да го изпревариш...кошмарно е....Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:kiselo написа:Някой от вас карал ли е кола с ограничител на 90км/ч? Аз съм...не го пожелавам на никой...а някой пенсионер пред теб да кара със 75 и ти трябва 3км прав чист участък да го изпревариш...кошмарно е....Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар