То е така по правилник ,но почти винаги когато съм пътувал през София са ми давали тая възможност колегите каращи в лявата лента като намалят скоростта и аз се преустройвам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шофиране бързо, но предпазливо!?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
коцев написа:То е така по правилник ,но почти винаги когато съм пътувал през София са ми давали тая възможност колегите каращи в лявата лента като намалят скоростта и аз се преустройвам.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Xaus написа:коцев написа:То е така по правилник ,но почти винаги когато съм пътувал през София са ми давали тая възможност колегите каращи в лявата лента като намалят скоростта и аз се преустройвам.
Коментар
-
nedialk00
в лентата ли си си, с предимство си неможе защото си му дясностоящ да си пуснеш мигача и да се смугнеш - удариш ли го ти си виновен, но ако той удари теб при престрояване в твоята лента той е виновен иначе естесвено, че повечето колеги в различни ситуации дават път, понякога няма как да се даде, зависи от ситуацията особено в натоварения трафик в големите градове, защото аха от колегиалност да пуснеш някой да се престрой, някой друг може да те измаха отзада, е да той ще е виновен ама кел файда
Коментар
-
Голямо изпреварване пада по Г.М.Димитров в час пик или по Ал.Малинов а да и по Сливница също.... Изключвам момента когато движението е рехаво и се цирколира понеже някои е решил да кара с 30 в крайна лява лента.... Ставаше дума за задръстванията из София....Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Xaus написа:Голямо изпреварване пада по Г.М.Димитров в час пик или по Ал.Малинов а да и по Сливница също.... Изключвам момента когато движението е рехаво и се цирколира понеже някои е решил да кара с 30 в крайна лява лента.... Ставаше дума за задръстванията из София....
Коментар
-
Immortal написа:Xaus написа:Голямо изпреварване пада по Г.М.Димитров в час пик или по Ал.Малинов а да и по Сливница също.... Изключвам момента когато движението е рехаво и се цирколира понеже някои е решил да кара с 30 в крайна лява лента.... Ставаше дума за задръстванията из София....Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
коцев написа:Добре де, а как ще се местиш като не ти дават път, че така е по правилник?Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Коментар
-
Immortal написа:коцев написа:А когато си в средната лента и искаш да отидеш в лявата нали подаваш мигач и гледаш да няма някой да те изпреварва и се престрояваш. Доколкото знам като подадеш мигач би следвало и движещите се в лявата лента малко да намалят ако не са подали мигач че те задминават и те пуснат ,защото иначе ти ако спреш и изчакваш всичките запушваш средната лента. Така го знам ,може и да бъркам.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
nedialk00
дидо, ти в тая ситуация не си виновен, той е длъжен да изчака всички и тогава да върти обратен, но не му е забранено от тази си позиция да прави обратен завой просто трябва да изчака другите, и ти в случая си невинен
Коментар
-
nedialk00 написа:дидо, ти в тая ситуация не си виновен, той е длъжен да изчака всички и тогава да върти обратен, но не му е забранено от тази си позиция да прави обратен завой просто трябва да изчака другите, и ти в случая си невиненОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:nedialk00 написа:дидо, ти в тая ситуация не си виновен, той е длъжен да изчака всички и тогава да върти обратен, но не му е забранено от тази си позиция да прави обратен завой просто трябва да изчака другите, и ти в случая си невинен
Коментар
-
Immortal написа:Dido_Lyubenov написа:nedialk00 написа:дидо, ти в тая ситуация не си виновен, той е длъжен да изчака всички и тогава да върти обратен, но не му е забранено от тази си позиция да прави обратен завой просто трябва да изчака другите, и ти в случая си невиненОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар