Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Mindzu написа:
    Pa4kata написа:
    А как се казва? :P
    Koe?
    Предполагам, че става въпрос за колата... Повечето хора си кръстват колата ... фиатчето не съм го кръстил, но вартбурджинито се казваше Ханс

Коментар

Хахахахах! Големи сте образи! Не ми е идвало на ум такова нещо! Ами върви си без име, за сега! Ако сте мераклии за кръстници Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Коментар

aз наричам галено всичките коли, които съм имал - трошкае, с изключение на трабитотой беше нежно домашно любимче

Коментар

E все още не е трошка. Все пак сега я взех уж запазена :D

Коментар

Първата ми кола - Нисанче Съни се казваше Гуна...Темпрата беше "Цона", а Логан-а е "Димитричка"......държа на българското....

Коментар

Mindzu написа:
              Хахахахах! Големи сте образи! Не ми е идвало на ум такова нещо! Ами върви си без име, за сега!
              Ето така ме депресираха когато бях малък. Питам стопанина на едно магаре "как се казва?" а той мръсникът съсипа крехката ми душа с подобен отговор "Ем как да се казва Магаре"За кучето не питах
              По добре по-късно с 20 минути на тоя свят от колкото 40 години по-рано на оня.
              Дедра Турбо Интеграле

Коментар

Честито!!
                BRAVA 1,4 12V
                Nissan Navara

Коментар

Баща ми се майтапи и й вика на колата Дзверо. Тай че колега Ра4ка специално заради теб и твоята крехка душа кръщавам опела "Дзверо".

Коментар

Mindzu написа:
                    ...кръщавам опела "Дзверо".
                    Ма тя колата мъжка ли е? Yellow_Flash_Colorz_PDT_01Ааа, вярно, че е Опел, а не Опелка... Yellow_Flash_Colorz_PDT_42
                    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Pecho написа:
                      Ма тя колата мъжка ли е? Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
                      Ами всеки мъж вика на колата си "жената". По тази логика мойта ще се води мъжка Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Коментар

Working...
                      X