Mury написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за покупка на нов ноутбук.
Collapse
X
-
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
jenshen73 написа:Mury написа:Аз препоръчвам Асус и задължително с Интел процесор,АМД не става за нищоAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Явка, не съм споменал HP нийде. Но на фона на дърветата ASUS - ACER са за предпочитане, единственото, което ме спира е 12 месечната им гаранция (24 месеца за физическо лице), но с ред уговори. Аз лично, като компютърен търговец препоръчвам на клиентите си техника с максимално високата гаранция за парите си. При цена от 1600лв. на лаптоп например предпочитам да имам 48 месеца гаранция вместо 12 или 24. HP са "масов" американски боклук - кинкалерия. Дори ТОП моделите им не са изпълнени качествено, а евтино. А 24месеца гаранция имат само модели над 1800лв. В сервиза имам 4 HP - всичките са от серията на HP Pavilion - и 4те са с еднакви дефекти, почти отремонтирани - термостата им не издържа Имам и 2 ASUS със еднакъв дефект, но са различни модели. През последната година минаха 20 асуса различни букви с еднакви проблеми причинени от експлоатация без поддръжка. Имам и снимки за фон на думите миSteliyan's Life!
Коментар
-
Humppa
Разгорещява се темата. И в реда на писаниците, особено на jenshen73, който има огромен опит в тази сфера, се сещам да питам следното:Коя марка в крайна сметка?
Коментар
-
Humppa написа:Разгорещява се темата. И в реда на писаниците, особено на jenshen73, който има огромен опит в тази сфера, се сещам да питам следното:Коя марка в крайна сметка?Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:Явка, не съм споменал HP нийде. Но на фона на дърветата ASUS - ACER са за предпочитане, единственото, което ме спира е 12 месечната им гаранция (24 месеца за физическо лице), но с ред уговори. Аз лично, като компютърен търговец препоръчвам на клиентите си техника с максимално високата гаранция за парите си. При цена от 1600лв. на лаптоп например предпочитам да имам 48 месеца гаранция вместо 12 или 24. HP са "масов" американски боклук - кинкалерия. Дори ТОП моделите им не са изпълнени качествено, а евтино. А 24месеца гаранция имат само модели над 1800лв. В сервиза имам 4 HP - всичките са от серията на HP Pavilion - и 4те са с еднакви дефекти, почти отремонтирани - термостата им не издържа Имам и 2 ASUS със еднакъв дефект, но са различни модели. През последната година минаха 20 асуса различни букви с еднакви проблеми причинени от експлоатация без поддръжка. Имам и снимки за фон на думите миAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар