Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ремонтите в София???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ремонтите в София???

Знае ли някой откъде може да се види графика на ремонтите в София,че това живо ме интересува!Държа си колата на бул."В.Левски",а днес видях на едно табло,че и той щял да бъде ремонтиран в участъка от ’Раковска" до Ректората.Макар,че от "Раковска" до "Гр.Игнатиев" въобще няма какво да му се ремонтира!Та ако някой е запознат с тези ремонти,да свирка,че не ми се ще паяците да ми вдигат Фиата,а след това да ходя да си я търся по наказателните паркинзи , да ми пишат акт/без това карам с такъв и не мога да си представя какво ще стане,ако ми напишат още един / и да им пълня гушите на тези с паяците.Благодаря предварително!
    Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

До колкото знам В.Левски ще е от 2-рата вълна ремонти. Табло мисля че има на НДК като тръгнеш по Фр. Нансен от Патриарха към Японския след Гумаджийницата от дясната страна. На един билборд.

Коментар

Благодаря!Тези сведения за ремонтите ги видях на един билборд на Витошка и Патриарха,но дати нямаше.Утре ще го видя и този билборд-тъкмо ми е на път.
      Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

Като разбереш със сигурност пиши,за да се знае да се избягва бул.Васил Левски

Коментар

Working...
        X