Преди два дни изби вода в мазите ни. Запушени шахтите и...дълго заобяснение. Днеска идва фирма и отпушиха шахтите. Само че водата направи 1-2 пръста височина в мазата ми. Няма какво особено да пострада, зимнината е в буркани, другото е в чували, но все пак е канал. Та затова мисля да дезинфекцирам. Още докато е влажно да сипя в една бутилка 8л например вода и някакъв препарат и да залея пода, след няколко дни пак. Въпроса е какъв препарат да ползвам. Мисля си за Доместос, въпреки че почти припадам от миризмата му. Гледам и някакво Саво има за канали. Препоръчайте нещо моля.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препарат дезинфекция
Collapse
X
-
Белина АЧЕ едно шише разтворена в половин кофа вода е повече от достатъчна. Ако разтвориш 2 в цяла кофа (10л) има вариант да ти стигне дори и за пред мазата.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Няколко 8л бутилки с разтвор с доместос хвърлих днеска в мазата и околностите, фактически навсякъде където е било залято. Не мирише чак па толкоз, оказа се че жената буха директно без да разтваря и после плакне вкъщи, затова ме трови с изпарения тука. Ще видим как ще се отрази на миризмата на канал, ако трябва ще повторя упражнението след две седмици. Благодаря на всички.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар