Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дайте съвет за подарък (Ех този пиянски месец май )

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Така е, да, не е нужно подаръкът (подаръците)да е скъп, макар че поводът е специален. Важен е жестът, "нещото", което си вложил от себе си в него.Мързи ме да пиша, отговарях на Боби, но изгасна тока, утре ще го пиша пак - дал е гениална идея, нещо, за което много малко мъже ще се сетят!Едно бивше гадже, в казармата, от кост на шаран ми направи медальон, изпращаше ми минзухари в писмата си, а от листа на рози изрязваше буквички, с които написа, че ме обича. Такива неща се помнят цял живот и повярвай ми, много повече ще се зарадвам на подобен жест, отколкото на някое скъпо бижу или козметика.
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

    Коментар


      #17
      Наистина добро и не обичайно,определено става за идея.А на колегите които казват че не се подарява нищо не е така.В днешно време всички абитуриентки гледат да са най хубавите,искат да запомнят този ден и за това влагат всичко в него.Някой го чакат както каза някой от колегите все едно е сватба.А до колкото да обичаш един човек и да си му го доказал.първо не е лесно ,второ е много хубаво,но той винаги ще ти казва не искам нищо.Не всички жени са еднакви,важното е да попаднеш на точния човек ,тогава всеки би си казал че заслужава тя да получи подарък от сърце и да го запомни завинаги.А ето и какво ми подхвърли човек от форума на лично съобщение,което дори и да ме няма след време ще остане за спомен. Да и взема най красивата снимка на която най много се харесва и си се кефи на себе си и да я отнеса да я нарисуват.Имало художници които рисували едно към едно портрети.И картините били толкова реални и красиви,че просто изглеждали като живи.Мисля че и това е много добър подарък,и не мисля че някой друг ще се сети за такова нещо.Лошото е свързването с такива хора :S.Какво ще кажете
      Фиат Типо 1.4 i
      Алфа ромео 156 1.8TS 16v 144ks

      Коментар


        #18
        coolboby написа:
        Хващай един художник и да я нарисува!
        И Боби ти даде същата идея тук. Поколенията се менят, традициите - също.Но наистина, в нашия край не съм чувал да се подаряват подаръци за абитуриентски бал.Той самият бал е преживяване, което би могло да се запомни за цял живот (а може и не - ако се напиеш на бала си безпаметно, както правят много момчета, а напоследък и момичета). Просто някаква нереална суета е всичко.От бала ми са минали над 20 години. От самия бал си спомням единствено един танц с едно момиче, което много харесвах... ама не съм я виждал от тогава Тя отиде в София, аз във Варна и толкоз. Нищо друго не ми е останало (а и не съм се напивал). Просто една вечер с приятели, с които и без това се събирахме всяка вечер. Като изключим скъпите официални облекла, ушити или купени специално за случая на баснословни цени - нищо различно от една среща на ФИАТ Форума, примерно Нищо особено не е този бал, че чак толкова да се вълнувате... ама вълнувайте се де, сега ви е времето. Като се сетих за разликите в традициите - ето например Ямбол и Сливен са на 20 км. В Ямбол има традиция абитуриентите да се събират в единия край на една от главните пешеходни улици, след което да "дефилират" през цялата улица. Това в Сливен например го няма - там се събират директно пред ресторанта. Навсякъде е различно... Та може и подаръци да се подаряват, що не?

        Коментар


          #19
          Едно разбрах след моя бал, който беше преди...4 години. Няма смисъл от многото похарчени пари. Какви ли не изгъзици си пожелах за бала и ги получих.От В.Търново се вдигнах до Ст.Загора да си търся шал(не вълнен ) Там не го намерих, макар, че не знаех какво точно търся. Отидох до София. Обикалях като гламав в 2 мола, по Витошка, по Графа и по какви ли не знайни и незнайни улички. За един прост шал дадох 60лв, без да смятам парите за гориво, които са почти x3 цената на шала. Поне не се хвърляха пари по ресторанти, като се събирахме роднини и приятели. Реших да го направя вкъщи, макар, че родителите ми не ги притесняваше това да го направят в ресторант. Мои приятел реши да отиде с яхтата на баща си на бала и кортеж от няколко чопъра. Яхтата беше на платформа естествено, няма как да прекоси Търново по друг начин. Както и да е, няма да обяснявам всичко. В заключение отново ще кажа, няма нужда да се хвърлят хиляди левове за един бал. Но все пак, не съжалявам за похарчените от родителите ми пари, нито те!Дано мацката да си изкара един хубав бал. Колега, недей да ходиш с нея в ресторанта с класа й. Няма да може да обърне внимание на съучениците си!

          Коментар


            #20
            coolboby написа:
            Едно разбрах след моя бал, който беше преди...4 години. Няма смисъл от многото похарчени пари. Какви ли не изгъзици си пожелах за бала и ги Дано мацката да си изкара един хубав бал. Колега, недей да ходиш с нея в ресторанта с класа й. Няма да може да обърне внимание на съучениците си!
            Колега всеки е хвърлил много пари по абитуриентския си бал,и когато е бил на тази възраст е искал да е най най от всички,няма какво да се заблуждаваме и аз като теб съм обиколил българия да си търся щуротиики,но не смятам колко пари съм дал.МИнало и не съжалявам. А до колкото за в ресторанта,няма как да отида с нея,нали това си е нейната вечер не мойта
            Фиат Типо 1.4 i
            Алфа ромео 156 1.8TS 16v 144ks

            Коментар


              #21
              Оф ,мани мани...Аз съм на двабала тази година...За подаръци смятам да са някакви бижута...Иначе за портрета е много добра идея...Интересувал съм се преди време за портрет ,но 300 жълтици не стигаха...То зависи и от големина и рамка и стъкло...С какво е рисувана и т.н.Преди време на вуйчо ми подарявахме портрет ,рисуван с въглен ,дървена рамка и стъкло с УВ защита...Цената беше 200лв. и то защото художника го намериха чрез познати...Иначе парите могат да те оправят за не много голяма картина...Имаше един сайт ,който предлагаше принтиране на по-дебела хартия ,а снимката я обработват ,така че все едно е рисунка...цената е в пъти по-ниска ,а определено става много добре...ПП:Мислил ли си да й вземеш един фотоапарат ,ако си няма вече?
              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

              Коментар


                #22
                ..

                и аз гледах много сайтове,но определено ще потърся информация за картина която е нарисувана,има рисуват и по снимки и то много добре.Дам цените варират около 200 лв,просто не мога да попадна още на точния художник.Повечето не отговарят и не са им актуални контактите
                Фиат Типо 1.4 i
                Алфа ромео 156 1.8TS 16v 144ks

                Коментар


                  #23
                  ..

                  Хора намерих сайт които рисуват с цветен пастел реалистични портрети.Дадох подходяща снимка,за една седмица ми го направиха.Казвам ви нещо уникално,просто супер,и много реално.Благодаря на колегите които ми пуснаха тази идея.Ако някой има желание,мога да пусна сайта да го прегедат.Определено този подарък е номер 1,ще остане спомен завинаги
                  Фиат Типо 1.4 i
                  Алфа ромео 156 1.8TS 16v 144ks

                  Коментар


                    #24
                    Сега остава и да почерпиш за идеята

                    Коментар


                      #25
                      ..

                      Е та това е задължително,при първа възможност
                      Фиат Типо 1.4 i
                      Алфа ромео 156 1.8TS 16v 144ks

                      Коментар


                        #26
                        Най-добрия подарък за мене е екскурзия зад граница.Ние на нашия бал ходихме на Охридското езеро и тва ми е най-прекрасния спомен от това събитие.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

                        Коментар

                        Working...
                        X