Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пловдив - София Транспорт?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Пловдив - София Транспорт?

    Трябва да пътувам от Пловдив за София в Неделя някъде след 10 часа вечерта.Гледах сайта на автобуси и влакове последният влак е 20:30, последният автобус е 21:20 (до колкото помня), или поне това намерих.Ако някой има по достоверна информация , или знае от къде може да се провери със сигурност да казва. Разписанията за автобусите ги видях от случайни сайтове, а в http://www.avtogara-plovdiv.info/ тези снимани табла въобще не ми вдъхват доверие.Другото което ме интересува е дали автобусите от Истанбул или от морето някъде също минават през Пловдив, и къде евентуално.Ако някой знае приличен хотел около автогарата в Пловдив също ще е от полза в краен случай.А и другото - дали има транспорт от летище Пловдив до Автогарата или някъде до към центъра?Поздрави.
    Bravo JTD 105 '98

    #2
    Мога да ти гарантирам, че последния автобус от Пловдив за София е в 20.00/ч. Има и един в 20.20/ч, но и той тръгва в 20.00/ч. за да се прибере по-рано.
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

    Коментар


      #3
      Мерси коста.А и за цените на такситата на летището някой ако има информация?На кви пари возят и дали има копърки като на софийското летище.
      Bravo JTD 105 '98

      Коментар


        #4
        от Бургас автобусите не минават през града.минава само 1 в 19.20 - автогара юг.
        Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

        Коментар


          #5
          Пловдив - София Транспорт?

          В самолета още се сдушете тримца човека и се спазарете с някой байно таксиджия.
          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

          Коментар


            #6
            Ако ти се наложи да останеш все пак в Пловдив - Бих ти препоръчал ето това:http://citybonk.com/spots/shadravana/1174На 50 м от гарата е, има няколко стаи (4 или 5) на изключително приемливи цени (последно 30 лв беше двойната стая). Долу е ресторант с много ниски цени и големи порции. Не е елитен, разбира се Първия влак за София е в 03:01 ч. Хапваш, подремваш малко и айде.

            Коментар


              #7
              На летището дремят таксита само на една фирма. На17.04 посрещах жената и внука от Лондон и ги гледах-от 6-7 мисира май само един натовари и то май му бяха познати. Аутобус от Стамбул ма йспират пред Тримона ама не съм мн. сигурен. Такситата на летището май са на неква фирма с Б. Ама Булет ли беше Бюлент ли... До центъра /Тримона автогара Юг/ тряа са някъде към 12-13км.Мн. малко ти помогнах ама може да се включат и др. майнички...
              LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
              ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

              Коментар


                #8
                Колега, събота и неделя е 11-тия национален събор на Клуб БМВ на писта Дракон. Повечето хора са настанени в Пловдивски хотели и ще тръгват в неделя, като софийската група е най-многобройна. Ако имаш познати в тези среди можеш да поразпиташ кой ще ходи... предполагам дори и за непознат няма да е проблем срещу някой лев да те зачака и да те метне директно до София. Основната група си тръгва към 18 часа от Калояново, но има и такива, които се влачат и до по-късно, като част от тях се връщат пак до Пловдив. Едно линкче към раздела със срещите и мероприятията, където има и тема за съвместни пътувания: http://bmwpower-bg.net/forums/viewfo...8434Успех с транспорта!
                Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

                Коментар


                  #9
                  Ако не намериш подходящ транспорт,ще те закарам до София и ще се върна. Имаш ЖТД,знаеш колко ще изгори в двете посоки.Повече не искам,само горивото.
                  Octavia RS
                  Evo 10-служебната играчка.

                  Коментар


                    #10
                    Благодарч на всички за помощта.От БМВ форума не познавам никой.За колегата ред сторм - много ти благодаря за предложението, но ми е неудобно да те ангажирам за 4 5 часа. Ако имаш работа към София с най голямо удоволствие ще ти платя цялото гориво, но така ми е много неудобно.
                    Bravo JTD 105 '98

                    Коментар


                      #11
                      Нямам работа,просто исках да помогна.Така е най-удобно.Къде ще търсиш хотели посред нощ?А и няма да са безплатни. Както и да е.Успех в прибирането.
                      Octavia RS
                      Evo 10-служебната играчка.

                      Коментар

                      Working...
                      X