За 1 месец съм свалил 2.5кг без кой знае какъв зор. Просто хапвам по по-малко , вечер по умерено, кис .мляко или салата.Карам от време на време колело/иначе карам всяка вечер по около 10-15км/, понеже времето не позволялва в момнета.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се сваля мъжки корем?
Collapse
X
-
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
нещо съм се активирал във форума тези дни и викам и тук да се впиша барабар с мъжете малко предистория: от как се помня съм около 70 килца фитнеси ли не щеш, тренировки ли, креватни гимнастики ли....ефект никакъв, коремче, и грам сексапил Преди 3-4 години от нерви (да се разбира, комбинацич, любов, проблеми с работата и със здравето) станах 66 и не помръдвам. +-1 тва е. Корема си стои.Въртя колело като разглобен около 2 години - пак никъв ефект. Под въртене разбирайте, час след ставане по около час въртене почти всеки ден. НИЩО братче!Сега от около 4-5 месеца тренирам по една много добра програма. Добра според мен де. http://www.maxcapacitytraining.com/16 минути на ден, 4 упражнения ностоп въртящи се. Казвам ви дори на студено време на 8мата минута съм мокър и не мога да си поме въздух.в комбинация с едни билки сега съм 76 кила. и чесно не мога да кажа че са в корема.По-скоро той се поприбра малко (меря си го и за това съм сигурен). Дет се казва и в името на програмата си гоказват. За цялото тяло е и ми допада много. Ако Ви е интересно пробвайте.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Mupo написа:Тази програма наистина работи. За първите ми 16 мин. с нея, едвам се движех и се изпотих както никога досега. Е*ати рекламта и направих, ама е вярноA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Mupo написа:Тази програма наистина работи. За първите ми 16 мин. с нея, едвам се движех и се изпотих както никога досега. Е*ати рекламта и направих, ама е вярно
Коментар
-
harifg написа:Mupo написа:Тази програма наистина работи. За първите ми 16 мин. с нея, едвам се движех и се изпотих както никога досега. Е*ати рекламта и направих, ама е вярноA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
u_bo
Kuku написа:Логично - жените не искат секс за една вечер с шкембе
Коментар
-
u_bo написа:Kuku написа:Логично - жените не искат секс за една вечер с шкембеSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ето и една не лоша програма за корем, която от скоро ползвам - http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474А за жените, които харесват мъжки коремчета...не знам, може би виждат изстласквач вместо корем
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар