kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се сваля мъжки корем?
Collapse
X
-
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
-
ls1 написа:Миналата година си викам, най-големия шкембак ще съм на плажа. Какво да ви кажа, тюлени, шкембета и мъжки цици само имаше на плажа, едно 80%. Вписах се в тълпата, тъй да се каже :DM-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Аз като си огледам всичките плажни спомени в последните 10 години - не виждам за кого да се стремя да имам истински six-pack освен за мен самия. Ми то и женските са тюлени, китове и прочие тежкотоварни...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Аз като си огледам всичките плажни спомени в последните 10 години - не виждам за кого да се стремя да имам истински six-pack освен за мен самия. Ми то и женските са тюлени, китове и прочие тежкотоварни...Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Челен пресен опит.В петък вдигам температура, до неделя не мога да я сваля,съответно съм на антибиотик и на легло,абе много ми е гадно.В понеделник и особенно вторник аха да се пооправя и хоп бъбречна криза,пак ми е зле,пак лекарства и т.н.В следствие на това никакви бири,ракии и цигари,хляб,мръвка ,въобще без апетитно ядене колкото за лекарствата.Ефекта-от 87кг сега съм 83кг,корема е станал коремче и въобще не се личи под блузата.Сега ми остава и креватните упражнения да възтановя и за плажа ще съм като момченце,стига да не се изкуша с биричката.
Коментар
-
willow75bg написа:Челен пресен опит.В петък вдигам температура, до неделя не мога да я сваля,съответно съм на антибиотик и на легло,абе много ми е гадно.В понеделник и особенно вторник аха да се пооправя и хоп бъбречна криза,пак ми е зле,пак лекарства и т.н.В следствие на това никакви бири,ракии и цигари,хляб,мръвка ,въобще без апетитно ядене колкото за лекарствата.Ефекта-от 87кг сега съм 83кг,корема е станал коремче и въобще не се личи под блузата.Сега ми остава и креватните упражнения да възтановя и за плажа ще съм като момченце,стига да не се изкуша с биричката.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Не съм казал подобно нещо,просто,че бирата,ракииката и особенно вечерното ми хранене въобще не е било в нормите и затова шкембака вървеше пред мен. Иначе лятото винаги си свалям,но тая бира ми е голям проблем.Ако си ми бяха наред коленете просто нямаше да има от какво да се притеснявам,още да си играя футбол и да си лоча колкото ми душа сака.
Коментар
-
Irka написа:Хубаво де - заради жена си не искаш ли да изглеждаш добре???Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар