Larii написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се сваля мъжки корем?
Collapse
X
-
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
ntodorov написа:kiro_of_the_day написа:Larii написа:Само плюскане,пиене и пърдене от това са! И не е нужно да си 70 кг. за да нямаш! Аз съм 97 и нямам :DF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:ntodorov написа:kiro_of_the_day написа:Larii написа:Само плюскане,пиене и пърдене от това са! И не е нужно да си 70 кг. за да нямаш! Аз съм 97 и нямам :DFiat Stilo 1.9 JTD
Коментар
-
emzo написа:ntodorov написа:kiro_of_the_day написа:Larii написа:Само плюскане,пиене и пърдене от това са! И не е нужно да си 70 кг. за да нямаш! Аз съм 97 и нямам :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Баща ми е на 57г до преди 3-4г тичаше по 5 км всяка сутрин,скъса минискос и вече не може да тича,но дори и в момента изглежда по-добре от 80% от 30г момчета тоест моя набор!A17DTС/S
Коментар
-
Тук е мястото дапопитам кое е по - калорично и вредно за шкембето - бирата или ракията? Чувал съм, че концентратът е не по - малко калоричен от бирата,но пък бирените мезета са по - калорични от ракиената салатка... проблема е, че обичам еднакво даси лоча бирица и да си близвам ракийка... Дозата всяка вечер ми е или 2-2,5л бира или около 300-350гр домашна ракийка, като и с двете напитки мезя мръвчаци, а с ракията и салатка... Та въпроса ми към компетентните пичове е: от кое пиьенье качвам повече???M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Проблемацията с алкохола е следната: енергията (калориите) в алкохола е по-лесно и бързо усвоима, отколккото в храната. Затова, докато ядеш и пиеш едновременно, първо харчиш енергията от алкохола. А енергията, доставена с храната, я трупаш като мазнини. Вариантите за отслабване са няколко: 1. Не пиеш и си на диета, ама е тъпо. 2. Само пиеш без да се храниш - така правят алкохолиците и обикновено са супер слаби - още по тъпо. 3. Вечер не бързаш с първото питие (и следващите), първо хапваш, даваш час-два на организма да започне да изразходва от правилното място и тогава си сипваш.
Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
Хммм, много ще ми е трудно да вечерям без да си лоча бирица... даже сега в топлото време като си правя сметка отивам на около 4л дневно... То май по - добре да мина на пол’винка ракия Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 като че ли е по - малко калорично............!!!M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Коментар
-
msotiroff написа:Хммм, много ще ми е трудно да вечерям без да си лоча бирица... даже сега в топлото време като си правя сметка отивам на около 4л дневно... То май по - добре да мина на пол’винка ракия Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 като че ли е по - малко калорично............!!!преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
dannybo написа:msotiroff написа:Хммм, много ще ми е трудно да вечерям без да си лоча бирица... даже сега в топлото време като си правя сметка отивам на около 4л дневно... То май по - добре да мина на пол’винка ракия Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 като че ли е по - малко калорично............!!!M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Коментар
-
msotiroff написа:Не пропускам вечер... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Иначе сега съм решил вечер да не се храня с твърда храна. Само салатка с ракийка и тва е... Никви бири, никви тежки, мазни мезета... Дано има ефект..Баце трябва и по-често налагане с женски корем,за да спада мъжкия
.И аз си пийвам редовно по 2 всяка вечер, леко мезе и салатка ,без да вечерям .Има леки зачатъци на корем,ама тва е от многото висене в колата и недвижението.
Аре наздраве
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Преди 14 години един приятел набор 1955 ми каза следният лаф - "мъжа като спре да се празни - започва да се пълни". Трябваха ми 10 години за да го осмисля.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
msotiroff написа:dannybo написа:msotiroff написа:Хммм, много ще ми е трудно да вечерям без да си лоча бирица... даже сега в топлото време като си правя сметка отивам на около 4л дневно... То май по - добре да мина на пол’винка ракия Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 като че ли е по - малко калорично............!!!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
jenshen73 написа:Преди 14 години един приятел набор 1955 ми каза следният лаф - "мъжа като спре да се празни - започва да се пълни". Трябваха ми 10 години за да го осмисля.A17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар