Да бeeе, HIIT-а за кво са го измислили хората
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се сваля мъжки корем?
Collapse
X
-
emzo написа:цъцъцъ , Имортале, нямало за кога, нямало за кого, че за къв живееш?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Момчета след последните поустове е добре да вмъкна един виц ( може да съм го чел и в този форум де), който илюстрира приоритетите на хората изживяващи различни възрасти. Мамка му и виц. Всичко е вЕрно. На самотен остров се разбил самолет само с мъже и всичкото пиене от борда на самолета. Всички оцелели.Миг след това на съседен остров се разбил и самолет пълен с мацки. И те имали късмета да оцелеят.На втория ден нагона у мъжете проговорил и се започнали уговорки:20 годишните:-Пичове. Тия мацки са ни на два замаха плуване...Айде да да ходим да ги скъсаме от е*ане !30 годишните:-То хубаво да плуваме до техния остров, но си има рискове - акули...Ама пък си заслужава риска. Давайте.40 годишните:-Пичове. Що се хабите ? Който има зор - сам ще дойде.50 годишните:-Слушаме ви и не можем да разберем. ВиЙ пиене нямате ли на острова ?60 годишните:-Само ниЙ ли не можем да схванем замисълът ви ?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:40 годишните:-Пичове. Що се хабите ? Който има зор - сам ще дойде.jenshen73 написа:Живее за да яде и пие, преди 2 страници го написа
Коментар
-
Аз ...освен да зема да пусна тема "Как се сваля женски задник" ? Малко двусмислено звучи... Деяне, ти хубаво създаваш некви неща, ама не е ли време един наследник да създадеш? Ааа, по темата - наистина е много важно изразходваните калории да са повече от техния прием, ама ...трудно се постига.Аз, например, не мога да си представя 30мин. кардио ...Всъщност, не си засичам по колко тичам, но гледам да увеличавам времето по малко всеки път."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Immortal написа:Irka написа:Деяне, ти хубаво създаваш некви неща, ама не е ли време един наследник да създадеш?Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:Е нали те четем и не те разбираме, а изведнъж излиза, че както създаваш и оставяш разни неща, то тия неща са ... борчове.
Коментар
-
Immortal написа:jenshen73 написа:Е нали те четем и не те разбираме, а изведнъж излиза, че както създаваш и оставяш разни неща, то тия неща са ... борчове.Steliyan's Life!
Коментар
-
Айде ся, зехте да не ги вадите, само да ги показвате ......недостатъка на думите, де. Проблеми с диференциала нямам аз, другаде са ми слабите места, ама не моа си обясна как с тичане ще стане цялата работа.Пробвам засега, па да видим.П.С. Шматката си е шматка, колега имам, кат’ слънце, фитнес инструктор, по цял ден сме заедно, ама на - кой да се сети да пита за некви упражнения за въпросните "слаби места"?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka написа:Айде ся, зехте да не ги вадите, само да ги показвате ......недостатъка на думите, де. Проблеми с диференциала нямам аз, другаде са ми слабите места, ама не моа си обясна как с тичане ще стане цялата работа.Пробвам засега, па да видим.П.С. Шматката си е шматка, колега имам, кат’ слънце, фитнес инструктор, по цял ден сме заедно, ама на - кой да се сети да пита за некви упражнения за въпросните "слаби места"?Steliyan's Life!
Коментар
-
От целия ти пост се хванах за думите "а и ти е късно вече да тичаш". Какво, аджеба, искаш да кажеш???Анонимен източник от форума току-що ми сподели, че въпреки 2-те ми деца, изглеждам по-добре от някои 18-годишни глигани... Интересно сравнение, btw."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka написа:От целия ти пост се хванах за думите "а и ти е късно вече да тичаш". Какво, аджеба, искаш да кажеш???Анонимен източник от форума току-що ми сподели, че въпреки 2-те ми деца, изглеждам по-добре от някои 18-годишни глигани... Интересно сравнение, btw.Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар