... На мен ми се приисква малко и да се кача връз жената. Ама с тия 100 кила дето бях - се качвам за 40 секунди и ми излиза въздуха.
Е че не ти ли стигат А и аз лично предпочитам тя да се качва - да се чекне както си иска Майтапа настрана - килцата си тежат, вярно е. Особено при по-сложните упражнения
Хора, локалното отслабване е почти невъзможно - няма как да свалите само шкембето!В този ред на мисли, само с диети пак няма как да стане - трябват някакъв вид упражнения
По повод темата мисля да ви разкажа един виц, че да ви е по леко с заслабването.Момченце гледало през ключалката как майка му скача седнала върху баща му, и полюбопитствало- Мамо, какво правехте с татко и защо му скачаше по стомаха?- Ами мамо, бащати е надебелял и аз скачах отгоре за да отслабне.- Ами мамо така няма да стане- казало момченцето, - защото ти докато си на робота, леля Пенка от долния етаж го надува.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Момчета. Истината е, че усилията да "съхраним" младежките си тела стават все по-големи. Не е, като преди години, когато хранителните продукти бяха истински, хляба мухлясваше, киселото мляко вкисваше, прясното мляко се пресичаше, бирата старееше и пускаше парцали, яйцата бяха с тъмен жълтък, а месото и каймата се продаваха само в Месарски магазини собственост на кланици или свинеферми. Сега се храним повече с консерванти, набухватели, стабилизатори, оцветители и субпродукти от неизвестни нам животински части. Няма как да не се отразява това на фигурата, самочувствието и коремчетата. Усилията да съхраним телата си трябва да са далеч по-големи от тези на предците ни например. Качеството на храната и питиетата са основния ни бич. Що се касае за баланса в приеманите и изразходваните калории - така е, но трябва да отразяваме и "трудните" калории получавани от "буквените и цифрови добавки" в храната, която консумираме.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Момчета. Истината е, че усилията да "съхраним" младежките си тела стават все по-големи. Не е, като преди години, когато хранителните продукти бяха истински, хляба мухлясваше, киселото мляко вкисваше, прясното мляко се пресичаше, бирата старееше и пускаше парцали, яйцата бяха с тъмен жълтък, а месото и каймата се продаваха само в Месарски магазини собственост на кланици или свинеферми. Сега се храним повече с консерванти, набухватели, стабилизатори, оцветители и субпродукти от неизвестни нам животински части. Няма как да не се отразява това на фигурата, самочувствието и коремчетата. Усилията да съхраним телата си трябва да са далеч по-големи от тези на предците ни например. Качеството на храната и питиетата са основния ни бич. Що се касае за баланса в приеманите и изразходваните калории - така е, но трябва да отразяваме и "трудните" калории получавани от "буквените и цифрови добавки" в храната, която консумираме.
Дано момчетата да разберат за какво говори един представител на 45-годишните
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Дано момчетата да разберат за какво говори един представител на 45-годишните
Дано... :D
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
ntodorov, абсолютно си прав.Всичко това, съчетано със заседналия начин на живот... няма как да не се отрази.Преди (като ученик):Първите години живеех на село, учих в града. До автобусната спирка ми е 300 м, после като сляза - още около километър до училище. Пеш. На седмицата поне веднъж ми се налагаше да вървя пеш (като изпусна последния автобус - общо 6 км).В по-късните години живеех в Сливен. Пеш до автогарата - около 2 км. После в Ямбол още 2 км до гимназията. След обяд - обратно. Пеш не ми се е налагало да вървя (Ямбол-Сливен ). Не слизах от колелото в свободното си време - нямаше компютри, нямаше дори телевизия през деня - почваше в 17 часа единствената програма. Ритахме футбол. Нямаше дори Фиат Форум !!!!По-късно - живеехме в Сливен, работих на около 1.5 км от къщи. По-често ходих пеш, отколкото с кола. Събота, неделя - на Карандила ПЕШ по Хайдушката пътека (около 3 км по стръмен наклон, половината на силен пек, другата половина под дебела сянка).Сега: Живея на 10 км от офиса. Не става пеш. Не става с автобуси (няма подходящи, а и ми излиза по-скъпо). Излизам от къщи, качвам се в колата, карам, слизам, сядам на стола в офиса (на който седя и сега), после по обратния път. Вечер развеждам кучето, но го пускам то да си бяга из полето, а аз вървя бавно след него. Я навъртам 2 км, я не. И то сега, като се постопли времето. Като беше студено - и това не правех. Пристрастен съм към компютрите (осъзнавам, че е болестно състояние) - книги чета на компа, из форуми се ровя, новините чета, работя, забавлявам се... баси и живота.... И как да нямам шкембе (и очила)?!?Пробвал съм диети, колоездене, какво ли не... нямам вече мераци за такива неща... Няма за кога, няма за кого...
Трудно се сваля, определено... Аз бях 106кг. мъжага, сега съм като момченце - 78кг. Как става - махаш хляба, сладкото, мазнините и алкохола и в общи линии следиш калорийния/енергийния баланс да ти е отрицателен... без това няма как да стане... Тренировки здраво, предимно кардио такива, но е добре да включиш и тежести - аз например тренирах бокс, после минах на фитнес и тренировката ми в момента е следната: загрявка, 30 мин. кардио на велото, 30-40 мин. тежести - поне 5упр. х 3 серии, плюс 3км. на пътеката във високо темпо (ок. 9-10). И... единственото, дето остана е едно малко, но достатъчно да ме дразни - коремче. Принципно таргета ми е 75кг., така че още малко свалям... Истината Киро е, че като поотслабнеш определено ще се чувстваш по-добре, а дали корема изцяло ще се махне изцяло - съмнителна работа е, но не пречи да опиташ
Дори да не се махне корема, самото чувство на лекота след отслабването ще е достатъчно удовлетворително
Да , направо се едно не ходиш , ами летиш, аз съм махал 20кг и после се едно летиш, обаче , като имаш много глупости на главата и мислиш по 500 неща на ден няма да стане, трябва поне 1 час сутрин и 1 вечер, аз сутрин ставах по рано , колело на гладно и мощна закуска, 10 белтъка , с 1 банан и овесени ядки, в 10 пак ядене , и в 1, после от там на сетне само чиста храна (белтъчини, пилешко, телешко без мазно, риба...) и вечер 1 час във фитнес зала само супер серии и много бавно да се яде, щото , като ядеш бързо поемаш 2 пъти повече, аз почти не дъвчех преди Възвърнах си килограмите, щото нямах никво време за ядене, за трениране и така.Иначе най качествено (качеествено ще рече - сваляш мазнини без мускул) е 1-2 кг на седмица :D Иначе батка, най добре, е както ти казаха колегите 5-6-7 пъти но по много малко, и пиеш половин литър вода преди ядене, и през целия ден водата тряя да върви поне 3 литра вода, то така не само , че отслабваш, ами е и здравословно.А ако ходиш на зала ти препоръчвам No Xplode, един буркан ми стигна за 1 месец, щото пиех по 2 дози, те го дават по 1 ама аз ходих на зала, и вечер преди лягане ходих да бягам + лостове. Даже мисля, тия дни да поръчвам и да отслабвам и аз, щото, като стоя цялден прав ме заболяват краката, което ще рече , че съм тежък
Трудно се свалят но не е невъзможно.......по принцип зимата винаги катеря с 5- 10 кила, който напролет трябва да хвърля - свалял съм ударно 9 кила за 2 седмици, но стана с цената на претоварване по време на гладуване.......иначе за месец не ми е никакъв проблем да махна 10 кила........но както Кики каза е доста трудно да се махнат от едно определено място.....
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
На 17 Април 2011год. бях 87,9 кг сутринта, днес сутрин кантара показваше 85,5. Свалил съм 2,4 кг .Ограничих храната до 3 пъти на ден. Вечерно време по-помалко без никакъв Алкохол, хляб/1-2 филийки на ден от домашпната хлебопекарна,предимно типов и трици, /Евентуално 2-3 бири седмично/.Карам всяка вечер колело около 10-12 км. Това е!!!
Коментар