Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се сваля мъжки корем?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Преди време бях 6 години състезател по шосейно колоездене и всяка зима качвах по 2-3 килограма и преди сезона трябваше да ги смъкна,това става с колело и може да вземеш и Л карнитин(но го вземай само ако тренираш редовно),защото ако не си редовен от него се дебелее още повече.Аз пък оттогава съм си изградил една структура и сега ми се ще да кача някой килограм,а се въртя все около 75 килограма,а съм почти метър и 90
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

При всеки е различно , моя пример е следния. 01 .Януари тази година 98кг. 01.05. 74кг. За това време не съм приемал нищо пържено , газирано , алкохол , сладко(само обикновени бисквити) никакво тлъсто месо само риба и пилешко и всичко готвено е предимно варено или най много печено на фурна или скара с минимално количество мазнина както и спиране на сол или поне намаляването и . Режима е следния 5 ядения дневно. Сутрин в 7 закуска в 11 закуска в 13 обяд в 16 нещо като закуска и в 18.30 или най късно 19 вечеря предимно супа или две печени филики с сирене и лягане минимум 2часа след последното ядене. Е резултата е на лице. Разбира се за всичко това трябва сериозна воля и усилие. При мен беше породено от сериозни проблеми със стомаха и хранопровода и затова бях леко принуден иначе не знам дали щях да се справя.
      Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
      Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Xaus написа:
        При всеки е различно , моя пример е следния. 01 .Януари тази година 98кг. 01.05. 74кг. За това време не съм приемал нищо пържено , газирано , алкохол , сладко(само обикновени бисквити) никакво тлъсто месо само риба и пилешко и всичко готвено е предимно варено или най много печено на фурна или скара с минимално количество мазнина както и спиране на сол или поне намаляването и . Режима е следния 5 ядения дневно. Сутрин в 7 закуска в 11 закуска в 13 обяд в 16 нещо като закуска и в 18.30 или най късно 19 вечеря предимно супа или две печени филики с сирене и лягане минимум 2часа след последното ядене. Е резултата е на лице. Разбира се за всичко това трябва сериозна воля и усилие. При мен беше породено от сериозни проблеми със стомаха и хранопровода и затова бях леко принуден иначе не знам дали щях да се справя.
        Хубаво е и да отбележиш, че си на 28. Аз като бях на 20 за 3 седмици свали 18 санта талия. Ама сега 3ти месец се мъча за 8.
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Няма да давам съвети за хранителен режим в тази тема, защото го правих два пъти в други подобни теми, които вече са заключени. Особено за втората - не разбрах защо авторът й поиска да се заключи, а мисля, че имаше и доста полезни неща в нея. Само ще отбележа, че шкембето и натрупването на тлъстини в областта на талията, освен че не са естетични, са много сериозна предпоставка за сърдечно-съдови заболявания и диабет тип 2.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

да пропуснах да отбележа че съм на 28г.
            Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
            Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

При мен случаят бе следния.Миналата година м.Септември - тегло 96 кг. години 49. В Понеделник половин кубик бетон. Бъркане и изливане сам от 14 до 22 часа.Петък - същата процедура. В Понеделник и Петък следващата седмица процедурата се повтаря, а резултата бе 10 кг. надолу. Сега половин година по-късно поддържам 86.5 до 87.5 без медикаменти, диети и режими. Физическа активност му е майката и засилване на метаболизма!
              Няма начин да няма начин!

Коментар

Как се сваля мъжки корем?

Иди поработи 3-4 месеца в странство , например в цирк или автошоу , не яж хляб и на вторият месец си с 25 кила надолу.Изпитано от мен - отидох 105 кила , а се върнах 80 .
                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Колкото несериозно и нездравословно да звучи - стреса и притесненията свалят много килограми. Не са препоръчителни, но пък са ефикасни, еле, когато иде реч за "акрани" около 40-те и нагоре. :D . Преди седмица имах одит, за който се готвех 2 месеца. В момента съм манекен, но според жена ми уморения ми вид издавал притесненията ми. Сега дерзанията ми отминават, а аз се радвам на плосък корем...и повече прошарена коса. :D ПС: Шегата на страна ( не, че не е истина). Движение му е майката. Ограничавам се в храната. Асансьор не ползвам. Намалих алкохола ( бира тотално отказах), увеличих секса ( като за последно, щот мерак и желание скоро може да се разминат ), чат - пат се пускам по лостовете и смея да твърдя, че в телосложение - бивам за годините си. За съжаление метаболизма вече ми е друг и, ако преди 10-15 години правих, каквото искам със себе си, сега ми е по-трудно да поддържам 78-80 кг. при ръст 182 см.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                    ...увеличих секса...
                    Е те тук е ключа от палатката, но не смеех да го пиша, защото в емотиконите нямаме червена точка +18! :P
                    Няма начин да няма начин!

Коментар

Мда... както се казва Кон-бегач и мъж-..бач, дебели няма. Ще трябва воля, усилия и постоянство... Май ще си ходя с корем. :DМного ми е чудно обаче как от газираното се дебелее..
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

първо: Изчисляваш ВОО (величина на основния обмен на веществата в твоя организъм) - ВОО = 66 + (13.7 х тегло в кг) + (5 х ръст в см) - (6.8 х възраст в години) Това ти е базата калории които изразходва организма ти в покой за 24ч.Второ: Умножаваш по коефициента на активност:Мн слаба активност = ВОО х 1.2 Слаба активност = ВОО х 1.375Умерена активност = ВОО х 1.55 Висока активност = ВОО х 1.725Мн. висока активност = ВОО х 1.9 Извеждаш си база в кол-во калории, които изисква организма всеки ден. Ако поглъщаш на ден по голямо число, забрави за отслабване. Ако създаваш дефицит на калории (нямам предвид глад) ще отслабнеш ... И си ти А пък газираното въздейства на организма ти абсолютно като алкохола, само единствено без ефекта на опиянението .. така че ако:- пиеш постоянно газирано - унищожаваш себе си подобно на алкохолик;- спреш газираното, ефекта относно отслабването ще се усили с около 50%.
                        тише едешь - хрен приедешь!
                        2.0 16V Delta 2 Продава се - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...653&highlight=
                        http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.

Коментар

denq написа:
                          А пък газираното въздейства на организма ти абсолютно като алкохола, само единствено без ефекта на опиянението .. така че ако:- пиеш постоянно газирано - унищожаваш себе си подобно на алкохолик;- спреш газираното, ефекта относно отслабването ще се усили с около 50%.
                          Тук си задавам въпроса:Как се отказва БИРАТА?Другото е ок,но тая бира не мога да я откажа,много се обичаме.

Коментар

3240 калории получих. Но не се вижздам да меря какво и колко ям и колко калории е.Да не говорим, че не можеш да си сигурен в товя дето ти продават...
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

willow75bg написа:
                              Тук си задавам въпроса:Как се отказва БИРАТА?Другото е ок,но тая бира не мога да я откажа,много се обичаме.
                              Прекалено е тъжно тоталното отказване от бирата, за да си го причини човек. Но нищо не пречи да я намалиш, постепенно. Аз така направих и да си призная - сега пия с още по-голяма наслада. Събират ми се сигурно 4-5 бири на седмица, което едва ли е проблемно.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                                3240 калории получих. Но не се вижздам да меря какво и колко ям и колко калории е.
                                http://www.missfit.ru/diet/table-calory/ - само трябва да си го преведеш
                                тише едешь - хрен приедешь!
                                2.0 16V Delta 2 Продава се - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...653&highlight=
                                http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.

Коментар

Working...
                                X