Ич не ми е зор за външния ми вид, но ми писна като си купя едни панталони или дънки, другото лято да не мога да ги облека....За съжаление такава ми е работата, че не мога да ходя с анцузи! Хора кажете какво да направя за да обърна процеса? Или поне да го задържа... :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се сваля мъжки корем?
Collapse
X
-
Re: Как се сваля мъжки корем?
kiro_of_the_day написа:Ич не ми е зор за външния ми вид, но ми писна като си купя едни панталони или дънки, другото лято да не мога да ги облека....За съжаление такава ми е работата, че не мога да ходя с анцузи! Хора кажете какво да направя за да обърна процеса? Или поне да го задържа... :Dпървият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
-
Re: Как се сваля мъжки корем?
kiro_of_the_day написа:Ич не ми е зор за външния ми вид, но ми писна като си купя едни панталони или дънки, другото лято да не мога да ги облека....За съжаление такава ми е работата, че не мога да ходя с анцузи! Хора кажете какво да направя за да обърна процеса? Или поне да го задържа... :D
Коментар
-
emzo написа:За разширен стомах само едно нещо - чести и малки приеми на храна, за 1 година ще се прибере.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
emzo написа:За разширен стомах само едно нещо - чести и малки приеми на храна, за 1 година ще се прибере.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:emzo написа:За разширен стомах само едно нещо - чести и малки приеми на храна, за 1 година ще се прибере.
Коментар
-
Humppa
-
И аз имам същия проблем с шкембъла, но пък аз не падам под 4л бира и 1кг мръвка дневно... всеки ден,365 дни годишно, така че аз знам от какво е, но за сега поддържам това темпо и си стоя около едни 103 кг от вече 2 години... ни надолу, ни нагоре и дрешките си ми стават.Идеята е, че качваш до едно ниво и после си в застой и си задържаш теглото и си носиш спокойно дрехите...Бъди спокоен, все още не си достигнал своя апогей, щом още наддаваш...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Шкембето е НАЙ-трудно за сваляне, защото локалното отслабване е почти невъзможно.Кардио упражнения по 1 час на ден без прекъсване.Колело, тичане или повечеко ходене през деня.Никакво ядене след 18-20ч., а през деня хапвайте няколко пъти и по малко.Намалявате алкохола и по възможност спирате газирано/сладко/кафе.... Ако може да се пази някаква диета ще е най-добре, но всеки трябва да намери правилната такава за себе си.Коремните преси няма да свалят шкембето, но ще заздравят коремните мускули.И забравете за термо-коланите - само обезводняват и водят със себе си куп бактерии, ако се носят на голо.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар