Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се сваля мъжки корем?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как се сваля мъжки корем?

Ич не ми е зор за външния ми вид, но ми писна като си купя едни панталони или дънки, другото лято да не мога да ги облека....За съжаление такава ми е работата, че не мога да ходя с анцузи! Хора кажете какво да направя за да обърна процеса? Или поне да го задържа... :D
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Re: Как се сваля мъжки корем?

kiro_of_the_day написа:
    Ич не ми е зор за външния ми вид, но ми писна като си купя едни панталони или дънки, другото лято да не мога да ги облека....За съжаление такава ми е работата, че не мога да ходя с анцузи! Хора кажете какво да направя за да обърна процеса? Или поне да го задържа... :D
    Ако имаш колело яхвай го всяка вечер по около 3-4 часа и ще имаш ефект.Поне при мен се получи.Желая ти успех.
    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Re: Как се сваля мъжки корем?

kiro_of_the_day написа:
      Ами в тая криза е абсурдно да откажеш ракията и бирата тъй ,че наблягай повече на креватната гимнастика

Коментар

Намали бирата и Алкохола. Яхвай колелото и действай,резултатите ще дойдат ,но не много лесно!!!! Имаше една тема за "Диета" ,ама май отиде в коша.Защо не знам. Беше доста полезна.

Коментар

За разширен стомах само едно нещо - чести и малки приеми на храна, за 1 година ще се прибере.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            За разширен стомах само едно нещо - чести и малки приеми на храна, за 1 година ще се прибере.
            Аз ям по 8-10 пъти на ден по малко... и расте ли расте...Сигурно ми е голямо малкото...
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

emzo написа:
              И няма да е зле некви пресички така по малко поне.......поне корема е локализирана зона и ако не се налага цялостно заслабване, ще е от полза.....
              Alfa 156 2.0 TS
              Alfa 156 20VTurbo
              Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
              Locost TF1 3.0V6

Коментар

Тя темата явно е несериозна, но иначе Ники, другото което работи също е Вакуумки - google или youtube - Stomach Vacuum
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                  emzo написа:
                  Аз ям по 8-10 пъти на ден по малко... и расте ли расте...Сигурно ми е голямо малкото...
                  Човек ти ядеш през 1 .30 мин , намали малко до 4-5 път на ден. Последното ти харанене трябва да е преди 19 часа.

Коментар

Абе не си причинявай това.Просто си купи 2 размера по-голям панталон да има аванс.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

300 коремни преси на ден. Всеки ден

Коментар

И аз имам същия проблем с шкембъла, но пък аз не падам под 4л бира и 1кг мръвка дневно... всеки ден,365 дни годишно, така че аз знам от какво е, но за сега поддържам това темпо и си стоя около едни 103 кг от вече 2 години... ни надолу, ни нагоре и дрешките си ми стават.Идеята е, че качваш до едно ниво и после си в застой и си задържаш теглото и си носиш спокойно дрехите...Бъди спокоен, все още не си достигнал своя апогей, щом още наддаваш...
                        M-Benz E 250 TD 150hp
                        M-Benz 200d 75 hp
                        Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Живо се интересувам от темата.

Коментар

Шкембето е НАЙ-трудно за сваляне, защото локалното отслабване е почти невъзможно.Кардио упражнения по 1 час на ден без прекъсване.Колело, тичане или повечеко ходене през деня.Никакво ядене след 18-20ч., а през деня хапвайте няколко пъти и по малко.Намалявате алкохола и по възможност спирате газирано/сладко/кафе.... Ако може да се пази някаква диета ще е най-добре, но всеки трябва да намери правилната такава за себе си.Коремните преси няма да свалят шкембето, но ще заздравят коремните мускули.И забравете за термо-коланите - само обезводняват и водят със себе си куп бактерии, ако се носят на голо.

Коментар

Лично аз го намалих като намалих хляба. По една филийка на ядене, иначе е имало случай да изям цял хляб Също така храната не трябва да е суха.Преди това правех по 50 коремни всяка сутрин и никакъв ефект не забелязах.

Коментар

Working...
                              X