Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се сваля мъжки корем?
Collapse
X
-
Колегите имаха предвид, че с напредване на възрастта, живота на хората се променя по един определен начин, които води до натрупване на нежелани килограми в областта на тялото, между мъжествеността и женствеността, натрупването на които всеки се старае да избегне посредством всестранни здравословни и нездравословни приоми, но уви едва малцина успяват да съчетаят безполезното с неприятнотоНакратко - ЕГН
Коментар
-
Larii написа:Immortal написа:kiro_of_the_day написа:Вие скайп нямате ли си та ми усирате темата?Ма то твойто шкембе е същото като мойто бе - от ЕГН-то...
Истината е - движение, движение и само движение.
Коментар
-
От ЕГН шкембе няма има само от плюскане!. Сърцето, ставите, сухожилията, мускулите, метаболизма - Йок. Нищо не е, като допреди 8-9 години да речем. Психиката дори е различна. Жертвата е друга, но...пак казвам: С оглед на годините си и преживяното преди и в момента мога да твърдя, че се радвам на липса на корем, но пък от година на година осъзнавам, че жертвите стават по - големи и вече не са в унисон с ежедневието и приоритетите ми. :D ...Тъй, че, колкото можем момчета. Да сме живи и здрави най-вече...Пък, ако някоя мадама тръгне да ни харесва само заради фигура и то на тази възраст значи не е от този свят или е много глупавичка...
Все пак - естетиката трябва да се стиска здраво, но познавайки ви от снимките не виждам хора от другата и страна. Така, че...живи и здрави.ПС: Дидо. Теб те разбрах, какво имаш предвид. Киро - майката му е движението при нас, намаляване или спиране на твърдия алкохол, умерени тренировки, много коремни преси и нЯщо, което никой не споменУва, но не е лошо, като идея - ново и свежо влюбване - па, ако щеш и във въдицата за риба.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Larii написа:Само плюскане,пиене и пърдене от това са! И не е нужно да си 70 кг. за да нямаш! Аз съм 97 и нямам :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар