Колеги търсих инфо за Крайслер 300М, но нищо не намирам.Мотора е 2.7 бензин 204 коня.Какво можете да ми кажете за него.Търсих в Крайслер форума, ама няма такъв убит форум.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам мнение за кола
Collapse
X
-
Гледам не ги карат много, сигурно са гадни коли и скъпи за подръжка, но това е само предположение.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Не съм сигурен, че точно сега е удачен момент да въртиш търговия с автомобили, освен ако твоята цена не е НАЙ-ниската в обявите и пак е под въпрос, дали някой ще предпочете Крайслер, пред Мерцедес.... примерно Конкретно за модела не мога нищо да ти кажа, защото не ми харесва изобщо и не съм се интересувал никога....От минималния ми допир до такива автомобили съм останал с впечатление, че е доста пластмасов вътре!
Коментар
-
Имам един познат, на който баща му се занимава САМО с Крайслер... Вносител е на частите и има сервиз... Питам го: "Абе мн малко Крайслери се карат, баща ти има ли работа?", на което той ми отвръща: "Ами те много се чупят и татко има доста работа"... изпадам в шаш и паника... егати искрения отговор и дори не се замисли...Според мен ако те кефи истински този автомобил и си готов да е вечно твой - го вземай... Ако е с цел търговийка - гарантирам пълна набутвация... Както каза и Kuku по - горе ти Мерцедес ли ще предпочетеш или Крайслер за едни и същи пари... Аз от половин година се опитавам да продам най - сполучливия модел, произвеждан от Мерцедес за всички времена за тази стойност,която си обявил за това чудо на техниката - КрИслер и е голяма мъка, камо ли др автомобил немога даси представя как ще се продаде... Просто "такъв" е пазара на автомобили в момента... клони към "никакъв"...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар