Случайно попаднах в мрежата на това....предполагам някой от вас са го виждали.........
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гледайте какво става....
Collapse
X
-
ЛоганЕтикети: –
-
Доколкото знам, за съжаление, не е незаконно - може да си вози на каквато иска тарифа. Задължение на клиента е, преди да се качи, да погледне тарифата. Преди месец по същия начин изгоря моя позната от Варна... Yellow_Flash_Colorz_PDT_30Май имаше някакви напъни за промяна на това разбиране на пазарната икономика, ама мисля, че засега си останаха само напъни...ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
мчи тва е нормално тука за Несебър...те всичките карат на 5-6 лева на километър една позната ми е разправяла, че ходили от хотела да неква дискотека - километър и половина... и онзи им казал - 12 кинта те му дали 20 и таксиджията казал - ми нямам да ви върна... и в крайна сметка - 1.5 км. - 20 кинта който не вярва - да дойде в стария град на обръщалото на автобусите и да гледа цифри!!!даже не ги е срам и са си ги залепили на стъклата - както си требваFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Нека се посмееем още малко на гърба на долните лакомници, наричащи себе си шофьори на такси:http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%...%D0%B8%D1%88и да не забравим еволюцията на вида:Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар