http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=87722Току що я докарахме от София. Не кола, а ДЗВЕР!!! :D Със съпругата ми вече сме безвъзвратно влюбени в нея!Тоя бонбон няма да го продам никога!След Бело камъне ще му сложа форумните стикери, ще го регистрирам и ще има нова фотосесия!ДЗВЕР!ДЗВЕР!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фамилния парк на ФИАТ се увеличи с нов член!!!
Collapse
X
-
Уникален цвят беше първото,което си помислихме с моята половинка като видяхме публикувана обявата.Да ти е честита и само каране ти желая.Хубаво е,че колата ще се притежава от фен на марката.Би ли споделил по-нататък как се представя откъм вървене и разход този симпатичен мъникEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
white_shark написа:Уникален цвят беше първото,което си помислихме с моята половинка като видяхме публикувана обявата.Да ти е честита и само каране ти желая.Хубаво е,че колата ще се притежава от фен на марката.Би ли споделил по-нататък как се представя откъм вървене и разход този симпатичен мъникVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Градско не се надявай да харчи толкова. То това е с мотора на пунто 1.1.Трябваше да си вземеш пунто 1.3 мултиджет.Това що ми се струва че го караше една мацка от моя квартал преди? Засичал съм го доста пъти.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Градско не се надявай да харчи толкова. То това е с мотора на пунто 1.1.Трябваше да си вземеш пунто 1.3 мултиджет.Това що ми се струва че го караше една мацка от моя квартал преди? Засичал съм го доста пъти.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар