Не четеш правилно. Не е важно глобата да е увеличена. Важно е в доклада до Европа да пише ’Повишихме петкратно усилията си за предпазване на пешеходците по пътищата’.
Още едни лесни пари за полицаите :D Кой ще предпочете да плаща 50лв и най-вероятно да си загуби половин ден в чакане по гишета да ги плати, вместо да се раздели като приятел с полицая, който го е хванал в нарушение? И ще има "Ама аз тръгнах на зелено" , "Червеното ме хвана по средата", "Бързах и бях се затичал, не можах да спра на червеното" и т.н. Предполагам ще се минава с 10лв, но ако има полицаи нека да кажат все пак? Не искам да предложа по-малко от необходимото и после да ме дават по новините, че съм предложил подкуп на неподкупен полицай :D
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Как да ги предпазим, като те самите не мислят за здравето и живота си, а колко са велики като се шматкат където не им е мястото ? Ами хайде да започнем да караме по тротоарите, из парковете, по пешеходните зони ... Дали ще излезе тогава че пешеходците трябва да пазят колите на такива места ? А ето нещо което ме разби "Задържаха рецидивисти, изнудвали наркодилъри" http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4756051Само не схванах, наркодилърите ли са се оплакали на ченгетата ?
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Тва звучи хубаво, но няма да сработи, щото пешеходеца няма талон, не дава чикалък на куките, и не му дреме.......и поради тази причина и никой не ги контролира......Ще направят 1-2-3 акциики за тях, ще се имитира някаква дейност по медиите, и тва ще е......
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Не е хубаво да обобщаваш така. Бива ли заради 5000 подкупни полицаи да обвиняваш така десетте неподкупни? Ааааа, не е коректно... :D
Явно в последните 5 години попадам все на неподкупни: акт за заети ръце, акт за изпреварване на забранено, акт за заети ръце и 0.01промил махморлук. И всичко това, като за три акта на стойност само 370лв. И все различни служители на КАТ.
ls1 написа:
Моля моля...някои сме с по-голям инерционен момент...
Е нали слабееш бре? Като станеш 100 кила ще спираш като мотопедче.
Абе като се има в предвид че 90% от пешеходците сме и водачи все ще има някаква полза от глобите. Дали си зад волана или пресичаш пеша без да спазваш правилата, все си в нарушение .
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
Коментар