Слушах некъв мърсол от КАТ сутринта как обясняваше че едва ли не било трудно и непосилно за коли на по 10 - 15 години да подържат дълго време 140кмч........що не фане тоя да си завре мнението някъде.......чак се комплексирах че съм собственик на 3 такива кочини дето трудно вървят над 3-4к обм и за особенно 2 от тях е доста зор да държат 140 повече от 10 минути, без да претърпят основен ремонт след това......Може би ако имах една 3-4 годишна датчиика щеше да е по добре за мен.......Поине като не знаят кви доводи да изтъкнат да си траят.......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Айде юруш, 140 вече по магистралите.....
Collapse
X
-
ФЕРАРИСТ написа:Слушах некъв мърсол от КАТ сутринта как обясняваше че едва ли не било трудно и непосилно за коли на по 10 - 15 години да подържат дълго време 140кмч........що не фане тоя да си завре мнението някъде.......чак се комплексирах че съм собственик на 3 такива кочини дето трудно вървят над 3-4к обм и за особенно 2 от тях е доста зор да държат 140 повече от 10 минути, без да претърпят основен ремонт след това......Може би ако имах една 3-4 годишна датчиика щеше да е по добре за мен.......Поине като не знаят кви доводи да изтъкнат да си траят.......Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Слушах некъв мърсол от КАТ сутринта как обясняваше че едва ли не било трудно и непосилно за коли на по 10 - 15 години да подържат дълго време 140кмч........що не фане тоя да си завре мнението някъде.......
Коментар
-
Painfall написа:Друг е въпроса, че не зависи чак толкова от годините на колата, колкото от мощността.
Коментар
-
Painfall написа:Ми с мойта примерно не се държат много лесно 140км, не всички по една или друга причина не караме коли по 100 и кусур коня, така че, тоя има някакво право. Друг е въпроса, че не зависи чак толкова от годините на колата, колкото от мощността.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар