Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как ни лъжат на бензиностанциите у нас
Collapse
X
-
А защо тази зима замръзваше всичката прехвалена нафта? Защото в лабораториите "коригираха" резултатите! По заповед на висшестоящите! Знам защото съм очевидец!Професора, който коментираше за Нова ТВ много ме изненада с твърдението, че Лукойл не купуват никакъв петрол на борса или след сделка с производител - всичко внася по договор ор Русия!Е как да ме им @@@@$%^^§** мамата! Хем най-скапанте горива са техни, хем им струват евтино, хем ни ги пробутват на 2,70 и си правят устата за 3 лева!И какво - Трайков защо си замина, мислите?Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
Карам служебен автомобил Дачия. Вместимост на резервоара 50-52 литра дизел. Миналата година зареждахме на Шел. Винаги зареждаме до пълен резервоар. Отивам да зареждам с 6-7 литра в резервоара и за мое голямо учудване ми сипват още 56 литра (мога да кача фискалния бон и случайна снимка на километража преди зареждането). Подобни оплаквания имаше и от други колеги. Скоро след това почнахме да зареждаме на Петрол.
Коментар
-
zaio написа:Карам служебен автомобил Дачия. Вместимост на резервоара 50-52 литра дизел. Миналата година зареждахме на Шел. Винаги зареждаме до пълен резервоар. Отивам да зареждам с 6-7 литра в резервоара и за мое голямо учудване ми сипват още 56 литра (мога да кача фискалния бон и случайна снимка на километража преди зареждането). Подобни оплаквания имаше и от други колеги. Скоро след това почнахме да зареждаме на Петрол.
Коментар
-
todorakiggg написа:Forsaken написа:Трудно ще си я купиш по-евтино. А и трябва да си фирма. Пък и нафтата старее!A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
zaio написа:Карам служебен автомобил Дачия. Вместимост на резервоара 50-52 литра дизел. Миналата година зареждахме на Шел. Винаги зареждаме до пълен резервоар. Отивам да зареждам с 6-7 литра в резервоара и за мое голямо учудване ми сипват още 56 литра ...
Коментар
-
vital написа:zaio написа:Карам служебен автомобил Дачия. Вместимост на резервоара 50-52 литра дизел. Миналата година зареждахме на Шел. Винаги зареждаме до пълен резервоар. Отивам да зареждам с 6-7 литра в резервоара и за мое голямо учудване ми сипват още 56 литра ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар