Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заклещват ми се обувките между педалите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

infineon написа:
    jenshen73 написа:
    Муахаха, то лаф си има за вашите проблеми - на калпавия шофьор - обувките му пречат. Баси, аз също карам със зимни обувки, при това с 3 сантиметрова силиконова подметка - нищо не закачам, да не би да марширувам докато шофирам?
    Е как успяваш? Аз почти на всяко спиране трябва да си местя крака леко по диагонал за да не се заклещва под спирачката.
    Явно на някои са им малки крачетата :D

Коментар

Ами успява щото кара голяма кола, като мен :D И аз нямам проблеми с Марчето, ама като карах едни служебни пежа, със зимните обувки що "благословии" са отнесли ... Адски гадно е педалите да са на 5 мм един от друг. Вечно закачах по два педала, а нося 42 номер обувки. Не мога да си представя какво правят хората с по-големи плавници от моите, ако им се наложи да карат такъв автомобил Сигурно карат боси и натискат педалите с кутретата
      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Май са ви завряни крачката не където трябва Решението е хирург!Аз проблеми с различни обувки нямам, а нося 44-45 номер!Големите снегове карам с това. http://www.smartfashion.com/guy/shoe...ots_142741_467

Коментар

Вий го обърнахте на реклама на обувки......то тясното се предпочита някъде
          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Решението е много прост - или по-тесни обувки, или раздалечаваш педалите.Баси проблема...
            Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Working...
            X