Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заклещват ми се обувките между педалите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Заклещват ми се обувките между педалите

Педала на газта нали е по на нискоот спирачката, и като карам с такива обувки постоянно ми за заклещва крака между спирачката и отвора на парното.Много е гадно усещането, че нещо ти държи крака като решиш да спираш.А на няколко пъти закачам и спирачката заедно съединителя.Това пунто са го направили като за джуджета Има ли начин да се разшири?
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Свиква се и междодругото така на мен ми е много по-удобно и комфортно с меките и близки педали... На Типо-то бяха така, бях си измислил техника и ако се кача на друга кола ми е баси терсенето първите 5-10 минути, а после като седна обратно в моята - ша се утрепам, карам като новобранец Сега и с Ипсилон-ката е така, пресен пример от днес, докарах гоуфа на брата от Варна и веднага се метнах на моята та подскача 2-3 минути докат тръгна :D :D :D

Коментар

еееее колега аз тоз проблем го имам отдавна има и за това решение нарича се друг чифт обувки/маратонки с който караш
      Шофирай разумно, на пътя не си сам.
      Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
      Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
      Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Еспадрилки . Пробвай седалката една идея назад, може да ти пасне.

Коментар

todorshalev написа:
          еееее колега аз тоз проблем го имам отдавна има и за това решение нарича се друг чифт обувки/маратонки с който караш
          Това не е вариант, искам с тези че ми омръзна колите да ми минават през краката.
          FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

:D на мен колко пъти токчетата са ми се заклещвали ама се свиква. В началото като бях начинаеща в карането си имах обувки тип Балеринки в колата и като се кача обувам ги и карам, спирам обувам токчетата и слизам/ на ден съм го правила по 20-30 пъти / и най-накрая ми писна и свикнах да карам с токчета.

Коментар

е аз пък къръм със обувки на Панда, http://dograma.xn--80ashkkeh.com/pro...RGON%201909-01 и постоянно при натискане на спирачки и форсирам двигателя, чуствотое сато рали пилот...
              ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

Аз затова с друго освен с маратонки рядко карам. Дори и зимата, не обувам кубинки или някакви други по широки обувки, че да не стане някой гаф с педалите .

Коментар

nelegalniq написа:
                  Аз затова с друго освен с маратонки рядко карам. Дори и зимата, не обувам кубинки или някакви други по широки обувки, че да не стане някой гаф с педалите .
                  Всичко зависи от ходилото на човека.Аз карам с маратонки,кубинки /от старите военни/ и с обувки
                  първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                  Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                  Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Аз пък като карам Чикуечентото и не внимавам натискам по два педала едновременно :D , особено зимата с големите обувки
                    FIAT Marea ex
                    FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Ако карам на дълъг път предпочитам на карата си да има нещо леко. Гуменки, домашни пантофи и др. подобни вършат чудесна работа за целта.

Коментар

VesMil написа:
                        Ако карам на дълъг път предпочитам на карата си да има нещо леко. Гуменки, домашни пантофи и др. подобни вършат чудесна работа за целта.
                        Ми те не случайно шофьорите на TIR карат боси
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                          VesMil написа:
                          Ми те не случайно шофьорите на TIR карат боси
                          Не карат боси ами с пантофи..... Идеята е понеже живее в кабината и да не внася прах. Обувките ги оставя на стъпенката и натам надява пантофите При мен педалите имат ограничители отстрани. Трите педала са на различна височина и няма как да натиснеш с десният крак два педала. Принципно има как, но тук говорим за случайно натискане :D

Коментар

Муахаха, то лаф си има за вашите проблеми - на калпавия шофьор - обувките му пречат. Баси, аз също карам със зимни обувки, при това с 3 сантиметрова силиконова подметка - нищо не закачам, да не би да марширувам докато шофирам?
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                              Муахаха, то лаф си има за вашите проблеми - на калпавия шофьор - обувките му пречат. Баси, аз също карам със зимни обувки, при това с 3 сантиметрова силиконова подметка - нищо не закачам, да не би да марширувам докато шофирам?
                              Е как успяваш? Аз почти на всяко спиране трябва да си местя крака леко по диагонал за да не се заклещва под спирачката.
                              FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

Working...
                              X