Един лист 200х120 е под 10лв. Трудът за полагане на топлоизолация е 10 лв./кв.м.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сваляне на блажна боя от стена!!!
Collapse
X
-
max-2 написа:Колега, намажи стената с разредено С-200 и нахвърляй ситен пясък. Колкото полепне-полепне, като изсъхне мини с една мека четка да изпадат незалепени песъчинки ако има и след това шпакловай с мрежа отгоре.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ц 200 може да се използва за грунд преди боя. Демек на шпаклована вече изшкурена стена. Абсурдно е обаче да се ползва вместо дълбоко проникващ грунд. И това с хвърлянето на пясък малко не го разбрах!!!То в самия грунд си има достатъчно песъчинки, а който е шпакловал е наясно че една песъчинка на маламашката означава един тон нерви...За мен тия истории с пясъка са ненужни,единственото което може да се постигне са зверски деруги, дето после ще трябват 10 ръце шпакловка за да изчезнат. Не виждам какъв е проблема, нещо толкова елементарно да се направи като хората демек дълбокопроникващ грунд, мрежа и теракол. То се почна с едни картони,лепила,пясък, защо всеки път трябва да откриваме топлата вода при положение че тя вече е измислена!
Коментар
-
Какъвто и грунд да сложи, той няма да проникне през блажната боя. Ако, шпаклова с каквото и да е отгоре без да е свалил боята, има опастност всичко да се отлепи, неависимо, че е сложил мрежа. Блажната боя става на юфка. ВИНАГИ!Каквото и да говорим, най-добре е да намери начин да сявали боята, ако не иска главоболия в бъдеще След това да шпаклова с каквото иска.п.с. В никакъв случай не използвайте Ц200 в каквито и да е разтвори със строителна цел! Не знаете какъв таралеж си вкарвате в гащите. Това лепило го ползваха през комунизЪма, когато нямаше друго. Сега има модерни материали за всичко, с които се работи в пъти по-лесно и става в пъти по-качествено.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
И аз да добавя как се справих, наскоро ми се наложи да правя същото упражнение и използвах специален препарат за премахване на стара боя Кьобер ( смивка за боя KOBER)казаха ми че е немска марка, за 10-ет минути след като го намазах и се върнах в помещението старата боя 3-4 слоя беше станала на ювка, със шпакла я премахнах от стената. Всичко се получи супер бързо и без излишни действия (като къртене, начукване на стена и т.н.).След това е ясно грундиране и лепене на плочки ако основата ви е права и изпъната като при мен. Препоръчвам ви препарата изключително силен и го ползвах и за други приложения. Надявам се да съм полезен на други колегиFiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
Citroen Berlingo(B9) - 1.6HDI
Skoda Fabia 1,9 SDI (спънат кон) 2005г. бивша служебна
Renault Clio 1,5 DCI 2004-бивша
............
Коментар
-
vgeorgiev написа:Колега, я кажи от къде мога да го купя този препарат и как се казва точно.Fiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
Citroen Berlingo(B9) - 1.6HDI
Skoda Fabia 1,9 SDI (спънат кон) 2005г. бивша служебна
Renault Clio 1,5 DCI 2004-бивша
............
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар