Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сваляне на блажна боя от стена!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Един лист 200х120 е под 10лв. Трудът за полагане на топлоизолация е 10 лв./кв.м.
    Няма начин да няма начин!

Коментар

Колега, намажи стената с разредено С-200 и нахвърляй ситен пясък. Колкото полепне-полепне, като изсъхне мини с една мека четка да изпадат незалепени песъчинки ако има и след това шпакловай с мрежа отгоре.

Коментар

max-2 написа:
        Колега, намажи стената с разредено С-200 и нахвърляй ситен пясък. Колкото полепне-полепне, като изсъхне мини с една мека четка да изпадат незалепени песъчинки ако има и след това шпакловай с мрежа отгоре.
        Водоразтворимо лепило за основа???
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Ц200 НЕ се разтваря с вода, когато изсъхне!Не бъркай лепило на водна основа с водоразтворимо такова
          Alfa 159 SW 2.4 Ti
          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Ц 200 може да се използва за грунд преди боя. Демек на шпаклована вече изшкурена стена. Абсурдно е обаче да се ползва вместо дълбоко проникващ грунд. И това с хвърлянето на пясък малко не го разбрах!!!То в самия грунд си има достатъчно песъчинки, а който е шпакловал е наясно че една песъчинка на маламашката означава един тон нерви...За мен тия истории с пясъка са ненужни,единственото което може да се постигне са зверски деруги, дето после ще трябват 10 ръце шпакловка за да изчезнат. Не виждам какъв е проблема, нещо толкова елементарно да се направи като хората демек дълбокопроникващ грунд, мрежа и теракол. То се почна с едни картони,лепила,пясък, защо всеки път трябва да откриваме топлата вода при положение че тя вече е измислена!

Коментар

Какъвто и грунд да сложи, той няма да проникне през блажната боя. Ако, шпаклова с каквото и да е отгоре без да е свалил боята, има опастност всичко да се отлепи, неависимо, че е сложил мрежа. Блажната боя става на юфка. ВИНАГИ!Каквото и да говорим, най-добре е да намери начин да сявали боята, ако не иска главоболия в бъдеще След това да шпаклова с каквото иска.п.с. В никакъв случай не използвайте Ц200 в каквито и да е разтвори със строителна цел! Не знаете какъв таралеж си вкарвате в гащите. Това лепило го ползваха през комунизЪма, когато нямаше друго. Сега има модерни материали за всичко, с които се работи в пъти по-лесно и става в пъти по-качествено.
              Alfa 159 SW 2.4 Ti
              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

И аз да добавя как се справих, наскоро ми се наложи да правя същото упражнение и използвах специален препарат за премахване на стара боя Кьобер ( смивка за боя KOBER)казаха ми че е немска марка, за 10-ет минути след като го намазах и се върнах в помещението старата боя 3-4 слоя беше станала на ювка, със шпакла я премахнах от стената. Всичко се получи супер бързо и без излишни действия (като къртене, начукване на стена и т.н.).След това е ясно грундиране и лепене на плочки ако основата ви е права и изпъната като при мен. Препоръчвам ви препарата изключително силен и го ползвах и за други приложения. Надявам се да съм полезен на други колеги
                Fiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
                Citroen Berlingo(B9) - 1.6HDI
                Skoda Fabia 1,9 SDI (спънат кон) 2005г. бивша служебна
                Renault Clio 1,5 DCI 2004-бивша
                ............

Коментар

Може да се премахне с пистолет -горещ въздух и шпахла
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Колега, я кажи от къде мога да го купя този препарат и как се казва точно.
                    04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

vgeorgiev написа:
                      Колега, я кажи от къде мога да го купя този препарат и как се казва точно.
                      Здравей колега, съжалявам за късния отговор но съм подхванал ремонт които няма да свърши скоро. За да не се сметне като реклама ще ти пратя на лични магазина от които го купих в Пловдив имат и електронен по които може да се поръча аз така и ги намерих. Извън темата ще кажа че в момента с друг техен продукт си преобразявам старата вана и мивка и станаха като нови, но мисля да пиша за това в нова тема. Иначе мен лично ме заребиха като фен на марката KÖBER, имат страхотни продукти с които в момента си движа ремонта и ми спестяват време и нерви.
                      Fiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
                      Citroen Berlingo(B9) - 1.6HDI
                      Skoda Fabia 1,9 SDI (спънат кон) 2005г. бивша служебна
                      Renault Clio 1,5 DCI 2004-бивша
                      ............

Коментар

Working...
                      X