S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сваляне на блажна боя от стена!!!
Collapse
X
-
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
-
chaveto написа:jenshen73 написа:chaveto написа:Пистолет за горещ въздух и шпакла или телена четка. Принципно самата боя не държи на топлина и като я нагрееш и тя гъбясва и сама пада.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Колегата не е уточнил за каква стена става въпрос. Ако в баня с препарата "Дунав" е най-добре, защото има къде да се изтече боята.Второ не е казал на какво е сложена боята - на панел, на хоросанова замазка или гипсова шпакловка!Тъй като става въпрос за една стена ми се струва, че това е стена в стая. Ако си направи сметката правилно, може да се окаже, че ако свали на отделни места блажната боя до здрава основа със стара тесла и там намаже със строително лепило, върху което да лепне един гипскартон с няколко дюбела, ще стане най-бързо, чисто и ефтино. Нека сметне колко ще му струва шпакловането на стената и да прецени дали с гипс картон няма да е по-добре!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Аз за боята няма да се обаждам, че до преди половин година правих ремонт и свалях целите мазилки в 4 помещения, заради блажната боя Както и да е - с гипскартон ще е НАЙ-бързо, НАЙ-евтино, НАЙ-лесно, НАЙ-чисто.....Друг е въпроса, че аз лично изобщо не съм привърженик на госпкартона и не бих сложил у нас такова чудо
Коментар
-
Humppa
-
Аз лично, това го направих на чисто новата мазилка, за да бъде върло здрава основата, преди същинското шпакловане и да не се напука финото шпакловане Върху панелата поставих: мазилка - мрежа с теракол (една ръка теракол, съвсем тънко, само колкото да залепне мрежата) - груба шпакловка - фина шпакловка - латекс На малките стени в помещенията, дори не си направих труда да полагам мазилка върху панела - направо мрежа с теракол и шпакловка
Коментар
-
Humppa написа:Racer GT написа:3.Шпакловка-2 ръце теракол с мрежа...Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Баните ги правят със зелен (влагоустойчив) гипскартон и върху него слагат плочките. До сега вече 5-6 години в панелка една плочка не е мръднала и всичко е ОК.Иначе за баня и за външни фасади е най-добър циментовия фазер, но е скъпичко удоволствие. Затова пък е вечно!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Immortal написа:Kuku написа:с гипскартон ще е НАЙ-бързо, НАЙ-евтино, НАЙ-лесно, НАЙ-чисто.....Друг е въпроса, че аз лично изобщо не съм привърженик на госпкартона и не бих сложил у нас такова чудо
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар